NRK Meny
Normal

Uviss Tufte-fremtid

Olaf Tufte har ikke tatt stilling til om han legger opp eller ikke.

Tuftes OL-gull i Beijing
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I morgen går OL-vinneren fra Horten i tenkeboksen. Da setter han seg på flyet hjem til bondegården på Nykirke. Der skal han avgjøre sin videre ro-skjebne.

- Vi får se. Jeg har noen tanker rundt det, sa en ordknapp Tufte til pressen i Beijing om sin fremtid som idrettsutøver.

- Kanskje ror jeg litt til

Pressen forsøkte å få en antydning om Tufte har bestemt seg for å legge opp. Men den ferske gull-vinneren lot seg ikke lure av journalistene sine spørsmål.

- Vi får se. Kanskje ror jeg litt til?

- Hva med fremtiden, Tufte?

- Den tid, den sorg, så driter jeg i hva som skjer i morra.

Da Tufte tok OL-gull i Aten for fire år siden, var han ikke treg med å fortelle at han kom til å satse videre i singelsculleren. Nå holder han imidlertid kortene langt tettere inntil brystet.

Siste nytt

 • Ny dato for utsatte kamper

  Norges Fotballforbund har berammet de utsatte kampene i Eliteserien. Sandefjord - Ranheim og Tromsø - Strømsgodset spilles 11. april kl. 18.30. Ranheim - Brann og Stabæk - Start spilles 25. april kl. 18.30, mens Mesterfinalen går 26. april.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Strømsgodset
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Fossli vant Kulåssprinten

  Sondre Turvoll Fossli (24) vant Kulåssprinten i Sarpsborg tirsdag kveld. Rennet foregikk i klassisk stil. Aleksander Dyrberg Ek kom på andreplass, foran Emil Iversen. OL-konge og verdenscupvinner Johannes Høsflot Klæbo røk ut i kvartfinalen. Maiken Caspersen Falla vant i kvinneklassen, foran Ingvild Flugstad Østberg og Kristine Stavås Skistad.

  Sondre Turvoll Fossli
  Foto: Morten W. Røkeberg / NRK
 • Tre Toppseriekamper utsatt

  Kampen mellom Avaldsnes og Stabæk i serieåpningen i Toppserien i fotball er utsatt på grunn av utfordrende baneforhold. Det samme gjelder kampene Avaldsnes–Klepp og Kolbotn–Røa i runde to, skriver NTB.

  Avaldsnes
  Foto: Pål Berg Mortensen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal