Uviss Tufte-fremtid

Olaf Tufte har ikke tatt stilling til om han legger opp eller ikke.

Tuftes OL-gull i Beijing
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Kilde: NRK

I morgen går OL-vinneren fra Horten i tenkeboksen. Da setter han seg på flyet hjem til bondegården på Nykirke. Der skal han avgjøre sin videre ro-skjebne.

- Vi får se. Jeg har noen tanker rundt det, sa en ordknapp Tufte til pressen i Beijing om sin fremtid som idrettsutøver.

- Kanskje ror jeg litt til

Pressen forsøkte å få en antydning om Tufte har bestemt seg for å legge opp. Men den ferske gull-vinneren lot seg ikke lure av journalistene sine spørsmål.

- Vi får se. Kanskje ror jeg litt til?

- Hva med fremtiden, Tufte?

- Den tid, den sorg, så driter jeg i hva som skjer i morra.

Da Tufte tok OL-gull i Aten for fire år siden, var han ikke treg med å fortelle at han kom til å satse videre i singelsculleren. Nå holder han imidlertid kortene langt tettere inntil brystet.

Siste nytt

 • Gjerdalen vant La Sgambeda

  Tord Asle Gjerdalen slo til rett før mål og vant Ski Classics-rennet La Sgambeda i Livigno. Seieren kom til tross for at flere i Team Santander var slått ut av sjukdom. Gjerdalen hadde mest krefter de siste hundre meterne og slo russiske Ilja Tsjernousov i spurten. Langløpskongen Petter Eliassen, som vant sist helgs Ski Classics-prolog i Sveits, måtte ta til takke med tredjeplass.

  Gjerdalen
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Trine Rønning gir seg på landslaget

  Etter 164 kamper og 22 mål med flagget på brystet gir tidligere landslagskaptein Trine Rønning seg på landslaget. Norge mister dermed en viktig brikke i laget foran EM sommeren 2017.

  – Det blir nok ett år til i Stabæk, men det føles som jeg legger opp. Det er jo landslaget man trener og spiller for, sier Rønning til NRK.

  Laster Instagram-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter
V-cup langrenn: 5 km fri teknikk, kvinner
V-cup skøyter: 500 m menn
V-cup kombinert 10 km langrenn
V-cup kombinert: 10 km langrenn
V-cup kombinert: 10 km langrenn
V-cup skiskyting: Sprint menn
V-cup skiskyting sprint menn
V-cup skiskyting: sprint menn
V-cup hopp: Kvinner
V-cup hopp kvinner