NRK Meny
Normal

Uviss Tufte-fremtid

Olaf Tufte har ikke tatt stilling til om han legger opp eller ikke.

Tuftes OL-gull i Beijing
Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

I morgen går OL-vinneren fra Horten i tenkeboksen. Da setter han seg på flyet hjem til bondegården på Nykirke. Der skal han avgjøre sin videre ro-skjebne.

- Vi får se. Jeg har noen tanker rundt det, sa en ordknapp Tufte til pressen i Beijing om sin fremtid som idrettsutøver.

- Kanskje ror jeg litt til

Pressen forsøkte å få en antydning om Tufte har bestemt seg for å legge opp. Men den ferske gull-vinneren lot seg ikke lure av journalistene sine spørsmål.

- Vi får se. Kanskje ror jeg litt til?

- Hva med fremtiden, Tufte?

- Den tid, den sorg, så driter jeg i hva som skjer i morra.

Da Tufte tok OL-gull i Aten for fire år siden, var han ikke treg med å fortelle at han kom til å satse videre i singelsculleren. Nå holder han imidlertid kortene langt tettere inntil brystet.

Siste nytt

 • Ronaldo ble årets spiller

  Cristiano Ronaldo ble kåret til årets spiller under FIFAs prisutdelingsgalla i London mandag. Real Madrid-stjernen har vunnet priser på løpende bånd de siste sesongene. Mandag stakk han av med en ny gjev utmerkelse – i kamp med Barcelonas Lionel Messi og Paris Saint-Germains Neymar.

  FBL-FIFA-AWARDS
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Real Madrid-tungt «årets lag»

  Årets lag ble ikke overraskende svært Real Madrid-tungt. Forrige sesongs mesterligavinnere var representert med seks spillere: Gianluigi Buffon - Dani Alves, Sergio Ramos, Leonardo Bonucci, Marcelo - Luka Modric, Toni Kroos, Andres Iniesta - Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar.

  Britain The Best FIFA Awards
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Nederland - Norge
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Nederland - Norge
VM-kvalifisering fotball: Nederland - Norge