Tok tapet tungt

Flaue og frustrerte gutter etter stortapet.

De norske handballgutta var flau etter gårsdagens kamp mot Sverige
Foto: Larsen, Bjørn Erik / Bjørn Erik Larsen

Ordene som gikk igjen blandt håndballgutta etter stortapet for Sverige i går var lite flatterende. For 13-målstap er ukjent kost for stjernespilleren Kristian Kjelling.

- Jeg er forbannet på meg selv, og føler en total frustrasjon på grunn av det vi får til - eller det vi ikke får til, sier Kjelling til NRK.

Han gjorde ingenting for å skjule frustrasjonen under kampen mot Sverige i Haukelandshallen i går kveld. Også kaptein Steinar Ege var flau etter kampen.

- Vi blir avkledd så til de grader på hjemmebane, og det er flaut og dårlig, sier Ege.

Siste sjanse

Nå har håndballherrene en sjanse til å vise publikum at de kan så mye bedre. Onsdag skal de spille mot Frankrike, i sin siste kamp før åpningskampen mot Angola i VM. Men Kjelling tror ikke det blir en enkel oppgave.

- Det er viktig å få vist at det vi viser mot Sverige ikke er oss. Men Frankrike er gode, og mye bedre enn Sverige. Så vi får se hva vi får til, sier Kjelling.

Siste nytt

 • Går frå Brann til Vålerenga

  Deyver Vega frå Costa Rica forlèt Bergen og har skreve under ein treårs kontrakt med Vålerenga. 26-åringen kom til Bergen i 2016 og har scora 13 mål på 56 kampar. Angrepsspelaren er alt på plass i Vålerenga, melder klubben på si heimeside.

  Deyver Vega
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Pallen glapp for Røiseland

  Det ble stang ut for de norske jentene under dagens 7,5 kilometer sprint i tyske Ruhpolding. Marte Olsbu Røiseland ble til slutt beste nordmann på fjerdeplass, kun ett fattig sekund bak pallplass. Ingrid Tandrevold ble nest beste norske på 26. plass. Tiril Eckhoff skuffet og endte til slutt utenfor topp 30.

  Marte Olsbu Røiseland ble nummer tre.
  Foto: Petr David Josek / AP
 • Bjørnbak klar for Molde FK

  Martin Bjørnbak forlater Bodø/Glimt, og blir Molde-spiller de fire neste sesongene. Den 26 år gamle midtstopperen slutter seg til Molde-troppen denne uken, og reiser sammen med resten av laget på treningsleir i Spania. – Jeg ønsker å lære å vinne her, og så ønsker jeg å vinne store trofeer, sier Bjørnbak i en pressemelding fra Molde FK.

  Martin Bjørnbak
  Foto: Molde FK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball menn: Østerrike - Tunisia
Privatlandskamp: Skottland - Norge, kvinner
VM håndball menn: Danmark - Norge