NRK Meny
Normal

Tok tapet tungt

Flaue og frustrerte gutter etter stortapet.

De norske handballgutta var flau etter gårsdagens kamp mot Sverige
Foto: Larsen, Bjørn Erik / Bjørn Erik Larsen

Ordene som gikk igjen blandt håndballgutta etter stortapet for Sverige i går var lite flatterende. For 13-målstap er ukjent kost for stjernespilleren Kristian Kjelling.

- Jeg er forbannet på meg selv, og føler en total frustrasjon på grunn av det vi får til - eller det vi ikke får til, sier Kjelling til NRK.

Han gjorde ingenting for å skjule frustrasjonen under kampen mot Sverige i Haukelandshallen i går kveld. Også kaptein Steinar Ege var flau etter kampen.

- Vi blir avkledd så til de grader på hjemmebane, og det er flaut og dårlig, sier Ege.

Siste sjanse

Nå har håndballherrene en sjanse til å vise publikum at de kan så mye bedre. Onsdag skal de spille mot Frankrike, i sin siste kamp før åpningskampen mot Angola i VM. Men Kjelling tror ikke det blir en enkel oppgave.

- Det er viktig å få vist at det vi viser mot Sverige ikke er oss. Men Frankrike er gode, og mye bedre enn Sverige. Så vi får se hva vi får til, sier Kjelling.

Siste nytt

 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold
 • Chile klar for fotball-VM

  Chile er klar for sitt første fotball-VM for kvinner etter at de slo Argentina 4-0 i siste runde av Copa America. Seieren betyr at Chile endte på andreplass i turneringen, som igjen betyr at de kan bestille billetter til VM i Frankrike i 2019. Brasil vant turneringen, og er dermed klar for både VM og Tokyo-OL i 2010.

  FBL-WOMEN-AMERICA CUP-ARG-CHI
  Foto: CLAUDIO REYES / AFP
 • Martinsens IceHogs med ny seier

  Andreas Martinsen ser ikke ut til å bli tilgjengelig for det norske landslaget med det første. Søndag vant hans AHL-lag Rockford IceHogs 5-2 hjemme mot Chicago Wolves, og dermed leder IceHogs 2-0 i best av fem kamper. Ishockey-VM starter 04. mai.

  martinsen for norge
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08