NRK Meny
Normal

Tok tapet tungt

Flaue og frustrerte gutter etter stortapet.

De norske handballgutta var flau etter gårsdagens kamp mot Sverige
Foto: Larsen, Bjørn Erik / Bjørn Erik Larsen

Ordene som gikk igjen blandt håndballgutta etter stortapet for Sverige i går var lite flatterende. For 13-målstap er ukjent kost for stjernespilleren Kristian Kjelling.

- Jeg er forbannet på meg selv, og føler en total frustrasjon på grunn av det vi får til - eller det vi ikke får til, sier Kjelling til NRK.

Han gjorde ingenting for å skjule frustrasjonen under kampen mot Sverige i Haukelandshallen i går kveld. Også kaptein Steinar Ege var flau etter kampen.

- Vi blir avkledd så til de grader på hjemmebane, og det er flaut og dårlig, sier Ege.

Siste sjanse

Nå har håndballherrene en sjanse til å vise publikum at de kan så mye bedre. Onsdag skal de spille mot Frankrike, i sin siste kamp før åpningskampen mot Angola i VM. Men Kjelling tror ikke det blir en enkel oppgave.

- Det er viktig å få vist at det vi viser mot Sverige ikke er oss. Men Frankrike er gode, og mye bedre enn Sverige. Så vi får se hva vi får til, sier Kjelling.

Siste nytt

 • VM-sølvvinner må ta pause

  Milans kroatiske landslagsforsvarer Ivan Strinic har fått konstatert et hjerteproblem og tar pause fra fotballen på ubestemt tid. Det opplyste den italienske fotballklubben lørdag kveld. Hjerteproblemet ble oppdaget i en rutineundersøkelse.

  strinic
  Foto: Rebecca Blackwell / AP
 • Iden med verdenscupseier

  Gustav Iden vant lørdagens verdenscupstevne i triatlon i Lausanne foran den britiske stjernen Johnny Brownlee. Kristian Blummenfelt ble nummer tre. Det ble konkurrert i olympisk distanse, 1,5 km svømming, 40 km sykling og 10 km løping.

  Pressekonferanse med triatlonforbundet
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Alonso sendte Chelsea til himmels

  Marcos Alonso reddet 3-2-seier for Chelsea mot Arsenal etter at Unai Emerys hadde hentet opp blåtrøyenes 2-0-ledelse. Lørdagens London-derby var det første i Premier League etter at Maurizio Sarri og Unai Emery tok over som managere i klubbene.

  FBL-ENG-PR-CHELSEA-ARSENAL
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld