NRK Meny
Normal

Tok tapet tungt

Flaue og frustrerte gutter etter stortapet.

De norske handballgutta var flau etter gårsdagens kamp mot Sverige
Foto: Larsen, Bjørn Erik / Bjørn Erik Larsen

Ordene som gikk igjen blandt håndballgutta etter stortapet for Sverige i går var lite flatterende. For 13-målstap er ukjent kost for stjernespilleren Kristian Kjelling.

- Jeg er forbannet på meg selv, og føler en total frustrasjon på grunn av det vi får til - eller det vi ikke får til, sier Kjelling til NRK.

Han gjorde ingenting for å skjule frustrasjonen under kampen mot Sverige i Haukelandshallen i går kveld. Også kaptein Steinar Ege var flau etter kampen.

- Vi blir avkledd så til de grader på hjemmebane, og det er flaut og dårlig, sier Ege.

Siste sjanse

Nå har håndballherrene en sjanse til å vise publikum at de kan så mye bedre. Onsdag skal de spille mot Frankrike, i sin siste kamp før åpningskampen mot Angola i VM. Men Kjelling tror ikke det blir en enkel oppgave.

- Det er viktig å få vist at det vi viser mot Sverige ikke er oss. Men Frankrike er gode, og mye bedre enn Sverige. Så vi får se hva vi får til, sier Kjelling.

Siste nytt

 • Singh klar for Sarpsborg

  Den tidligere VIF-profilen Harmeet Singh er tilbake i norsk fotball. Midtbanespilleren signerte i dag en 1,5-årskontrakt med Sarpsborg.

  – Sarpsborg 08 har et lag der alle gir alt for hverandre. Et tøft og robust lag, sier Singh til sarpsborg08.no.

  Harmeet Singh
  Foto: Sarpsborg 08
 • Birkeland går stafetten

  Lars Helge Birkeland går inn på stafettlaget, sammen med brødrene Bø og Emil Hegle Svendsen. Det betyr at Erlend Bjøntegaard er vraket, til tross for at Bjøntegaard blant annet havnet på en kanonsterk femteplass på 10km sprint tidligere i OL.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Positiv b-prøve for Krusjelnitskij

  Aleksandr Krusjelnitskijs b-prøve viser spor av meldonium. Det bekrefter Russlands olympiske komite i en pressemelding. Krusjelnitskij spilte for OURs lag i mixed curling, som tok bronse.

  Hvis laget nå diskvalifiseres, blir det norsk bronse.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Mester mot legende i vintersport