Hopp til innhold

Utøver dopingtatt

Den walisiske 400-meterløperen Rhys Williams er sendt hjem fra samveldelekene etter å ha testet positivt for doping tidligere i juli, melder BBC.

Siste nytt

 • VG: NIF har hasteinnkalt til styremøte etter dopingkrangel

  Norges idrettsforbund har kalt inn til ekstraordinært styremøte mandag kveld etter uenighet med Antidoping Norge, melder VG.

  Uenigheten bunner i et forslag som skal opp på idrettstinget i Bergen til helgen.

  Antidoping Norge har gitt forslaget som skal diskuteres, merkelapper som «radikalt» og «alvorlig for norsk idrett», skriver VG.

  Stridens kjerne gjelder hvorvidt det er riktig at Norges idrettsforbund (NIF) skal gi Antidoping Norge ansvaret for doms- og appellorganet i dopingssaker. NIF mener det er riktig i henhold til Wada-koden. Antidoping Norge mener det blir prinsipielt feil. (NTB)

  Berit Kjøll
  Foto: BILDBYRÅN
 • «Bunny» forlenger med City

  Den jamaikanske fotballspilleren Khadija «Bunny» Shaw forlenger kontrakten med Manchester City. Shaw kom til klubben på en treårskontrakt i 2021 og hun har nå signert en kontrakt som forlenger oppholdet til sommeren 2026. 26-åringen scoret hele 31 mål på 30 kamper i alle turneringer i 2022/23-sesongen.

  Women's Super League - Manchester United v Manchester City
  Foto: MOLLY DARLINGTON / Reuters
 • Taekwondo: Nilsen til semifinale i VM

  Mari Romundset Nilsen er klar for semifinale i taekwondo-VM i OL-klassen 67 kilo. Semifinalen avvikles senere i dag.

  Nilsen slo Natalia D'Angelo fra Italia 2-1 i kvartfinalen. I semifinalen skal den norske jenta opp mot Julyana Al-Sadeq fra Jordan, som er rangert som nummer to i verden. I kvartfinalen slo Al-Sadeq kinesiske Zhang Mengyu med 2-0. Zhang er rangert som nummer elleve i verden.

  Romundset Nilsen er selv rangert som nummer 30 i verden.

  Mari Romundset Nilsen
  Foto: Tor Nilsen

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste