Utestengt i ti kamper for rasisme

Slavia Praha-spilleren Ondrej Kudela er utestengt i ti europacupkamper for rasisme mot Rangers' Glen Kamara i en europaligakamp 18. mars. Det besluttet Det europeiske fotballforbundet (Uefa) onsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Rangers' Glen Kamara (i midten) og Slavia Pragues Ondrej Kudela.
Foto: Andrew Milligan / AFP

Siste nytt

 • Karanteneregler kan stoppe OL-håp

  Norges beste rifleskyttere kan komme til å stille i Tokyo-OL uten å ha konkurrert internasjonalt siden september 2019. Karanteneregler skaper trøbbel.

  21. mai skal Norges beste skyttere etter planen sette seg på flyet til Kroatia for å delta i EM. Mesterskapet er en viktig konkurranse i forberedelsene til OL og i tillegg en mulighet til å sikre nye kvoteplasser til sommerlekene i Japan.

  I øyeblikket hefter det imidlertid betydelig usikkerhet rundt om Norge i det hele tatt deltar. Det har sammenheng med regjeringens nye innreiseregler. De fastslår at alle reisende fra EØS- og Schengen-området, også norske statsborgere, må i hotellkarantene ved ankomst til Norge.

  Kroatia tilhører ikke Schengen, hvilket betyr at de nye reglene rammer skytternes EM-tur. (NTB)

  Norske skyttere
 • Van Dijk dropper EM

  Liverpool-forsvarer Virgil van Dijk er ikke aktuell for spill for Nederland under EM-sluttspillet i sommer. Han har vært ute med en kneskade siden oktober. Det opplyser nederlenderen selv i et intervju på Liverpools hjemmesider.

  – Jeg føler fysisk at den riktige avgjørelsen er å ikke delta i EM, men å konsentrere meg om den siste fasen i rehabiliteringen gjennom sommeren, sier van Dijk.

  Skaden i kneet oppstod da han ble brutalt taklet av Everton-målvakt Jordan Pickford og fikk ødelagt fremre korsbånd i høyrekneet i en Premier League-kamp i oktober. Nederlenderen ble operert og har siden vært i opptrening.

  Van Dijk
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Klare for finale i OL-kvalik

  Lars Magne Ullvang og Maria Virik er begge klare for A-finale i den europeiske OL-kvalifiseringen i padling i Ungarn.

  Ullvang og Virik kom på andreplass i hver sin semifinale. A-finalene går torsdag og de to beste i finalene torsdag går til OL.

  NM-Veka 2020. Maria Virik.
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal