NRK Meny
Normal

Zuccarello utelukker ikke ny Unibet-avtale

Mats Zuccarello Aasen (25) har brutt avtalen med Unibet, men NHL-proffen leker med tanken om et nytt sponsorsamarbeid i fremtiden.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello Aasen har skrevet ny kontrakt med New York Rangers. For tiden er han i Norge på ferie.

Foto: Jen Fuller / Getty Images

– Jeg er ikke fremmed for et nytt samarbeid. Men ikke nå, medgir Zuccarello til NRK.no.

Tre måneder etter at de omdiskuterte reklamefilmene for Unibet gikk på lufta, har New York Rangers-spilleren brutt kontrakten med bettingselskapet.

Ikke fordi han vil, men fordi det måtte til for at Zuccarello skulle få representere Norge i Sotsji-OL til vinteren. Ishockeyforbundet valgte nemlig å utestenge høyrevingen for å markedsføre en konkurrent av Norsk Tipping - norsk idretts aller største sponsor.

– Utelukker ingenting

Zuccarello Aasen i Vancouver-OL

Zuccarello Aasen spilte for Norge under OL-turneringen i Vancouver. Til vinteren vil han delta i sitt andre olympiske mesterskap.

Foto: Bruce Bennett / Getty Images

«Zucca» er nå tilbake i landslagsvarmen, og i 2014 venter først OL i Sotsji, deretter VM i Hviterussland.

Men etter det er altså Aasen, som har tjent gode penger på Unibet-samarbeidet, ikke fjern for tanken om et nytt sponsoreventyr.

– Det er ikke slik at jeg skal spille OL også er det rett tilbake til en ny avtale. Men man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Jeg vil ikke utelukke noe som helst, sier Aasen.

– Hvis-om-atte dersom-atte så ja, men akkurat nå passer det ikke, sier NHL-profilen.

Heller ikke Unibet vil utelukke et nytt sponsorsamarbeid med Zuccarello Aasen.

Unibet: – Mats er velkommen tilbake

– En så flott personlighet som Mats vil alltid være velkommen tilbake. Men dette er ikke blitt diskutert. Det foreligger ingen fremtidsplaner mellom Unibet og Aasen akkurat nå, sier PR-manager i Unibet, Kyrre Merg, til NRK.no.

Norges Idrettsforbund, som roste Zuccarello for å ha trukket seg fra Unibet-avtalen tidligere i uka, ønsker ikke å kommentere en eventuell ny sponsorsak rundt ishockeyspilleren.

– Det har jeg ingen kommentar til. Jeg har ikke snakket med Zuccarello selv. Jeg er glad for at han har brutt avtalen og at det står som et godt eksempel for andre, sier Inge Andersen, generalsekretær i Idrettsforbundet, i en kort kommentar til NRK.

Siste nytt

 • Krusjelnitskij dropper CAS-høring

  Alexander Krusjelnitskij møter ikke til CAS-høring i sin dopingsak torsdag. Curlingutøveren mener utfallet er gitt ettersom det foreligger positive prøver. Han spilte på OAR-laget som slo Norge i bronsekampen i mixed double.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Høyring curling-dopingsaka torsdag

  Den internasjonale idrettsdomstolen CAS melder i dag at høyringa i dopingsaka mot den rusiske curlingspelaren Aleksandr Krusjelnitsjki tek til i morgon kl 06, norsk tid.

  Han har avgitt positiv dopingprøve. Om han blir dømd, kan OUR miste bronsen i miks-double, som Norge i så fall vi få i staden.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Kristoff spurtet til seier

  Ingen kunne gjøre noe med Alexander Kristoff spurtet til seier foran italienske Andrea Guardini på den første etappen av Abu Dhabi Tour

  – En herlig seier for meg og laget. Jeg vil takke lagkameratene mine for hjelpen. Det er en god følelse å åpne rittet med å vinne, sa Kristoff etter etappen.

  Alexander Kristoff
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
OL-profiler: Johannes Høsflot Klæbo