NRK Meny
Normal

Zuccarello utelukker ikke ny Unibet-avtale

Mats Zuccarello Aasen (25) har brutt avtalen med Unibet, men NHL-proffen leker med tanken om et nytt sponsorsamarbeid i fremtiden.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello Aasen har skrevet ny kontrakt med New York Rangers. For tiden er han i Norge på ferie.

Foto: Jen Fuller / Getty Images

– Jeg er ikke fremmed for et nytt samarbeid. Men ikke nå, medgir Zuccarello til NRK.no.

Tre måneder etter at de omdiskuterte reklamefilmene for Unibet gikk på lufta, har New York Rangers-spilleren brutt kontrakten med bettingselskapet.

Ikke fordi han vil, men fordi det måtte til for at Zuccarello skulle få representere Norge i Sotsji-OL til vinteren. Ishockeyforbundet valgte nemlig å utestenge høyrevingen for å markedsføre en konkurrent av Norsk Tipping - norsk idretts aller største sponsor.

– Utelukker ingenting

Zuccarello Aasen i Vancouver-OL

Zuccarello Aasen spilte for Norge under OL-turneringen i Vancouver. Til vinteren vil han delta i sitt andre olympiske mesterskap.

Foto: Bruce Bennett / Getty Images

«Zucca» er nå tilbake i landslagsvarmen, og i 2014 venter først OL i Sotsji, deretter VM i Hviterussland.

Men etter det er altså Aasen, som har tjent gode penger på Unibet-samarbeidet, ikke fjern for tanken om et nytt sponsoreventyr.

– Det er ikke slik at jeg skal spille OL også er det rett tilbake til en ny avtale. Men man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Jeg vil ikke utelukke noe som helst, sier Aasen.

– Hvis-om-atte dersom-atte så ja, men akkurat nå passer det ikke, sier NHL-profilen.

Heller ikke Unibet vil utelukke et nytt sponsorsamarbeid med Zuccarello Aasen.

Unibet: – Mats er velkommen tilbake

– En så flott personlighet som Mats vil alltid være velkommen tilbake. Men dette er ikke blitt diskutert. Det foreligger ingen fremtidsplaner mellom Unibet og Aasen akkurat nå, sier PR-manager i Unibet, Kyrre Merg, til NRK.no.

Norges Idrettsforbund, som roste Zuccarello for å ha trukket seg fra Unibet-avtalen tidligere i uka, ønsker ikke å kommentere en eventuell ny sponsorsak rundt ishockeyspilleren.

– Det har jeg ingen kommentar til. Jeg har ikke snakket med Zuccarello selv. Jeg er glad for at han har brutt avtalen og at det står som et godt eksempel for andre, sier Inge Andersen, generalsekretær i Idrettsforbundet, i en kort kommentar til NRK.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal