Siste nytt

 • City-topp beklager til supporterne

  Manchester Citys administrerende direktør Ferran Soriano har beklaget klubbens rolle i superligaen i en epost til supporterne. – Vi gjorde en feil, og vi beklager oppriktig til supporterne for skuffelsen, frustrasjonen og pinen som er forårsaket de siste 72 timene, skriver Soriano. Samtidig sier han at klubbens ledelse vil gjøre alt for å gjenvinne tilliten.

  City
  Foto: LINDSEY PARNABY / AFP
 • Maflin i VM-trøbbel

  Kurt Maflin fikk det som ventet tøft mot Mark Selby i snooker-VMs 1. runde. Han ligger under 1-8 etter første dag. Dermed må det en helt sensasjonell snuoperasjon til for at Norges håp skal kunne ta seg videre til åttedelsfinalen i VM-turneringen i Sheffield. Selby har vunnet VM tre ganger.

  37-åringen Maflin er født og oppvokst i London, men har bodd på Ensjø i Oslo siden 2003 og representerer Norge i internasjonal snooker.

  Britain Snooker
  Foto: Nigel French / PA
 • United-eier beklager

  I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen.

  – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

  Han uttrykker samtidig forståelse for at det vil ta tid å bygge opp tilliten.

  FILE PHOTO: Champions League - Manchester United Training
  Foto: Carl Recine / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal