Uruguay anker Suarez-dommen

Presidenten i det uruguayanske fotballforbundet, Wilmar Valdez, har bekreftet at forbundet vil anke dommen mot Luis Suarez.

Siste nytt

 • Lorentzen nummer fem

  Håvard Holmefjord Lorentzen er på femteplass samanlagt i sprint-EM på skøyter etter første dag, over eitt tidspoeng bsk leiande Thomas Krol.

  Lorenzen blei nr 6 på 500 m (35,04) og 7 på 1000 m (1.09,24).

  Bjørn Magnussen er nr 12 og Odin By Farstad blei diska på 500 m.

  I kvinneklassen er Julie Nistad Samsonsen og Martine Ripsrud nr 14 og 15 etter første dag.

  Håvard Lorentzen
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Carlsen med pangstart

  Magnus Carlsen åpnet Wijk aan Zee-turneringen på best mulig måte. Lørdag vant han med hvite brikker mot Alireza Firouzja.

  Konkurransen er den første for Carlsen over et fysisk brett siden Norway Chess i høst. I tillegg er det den eneste som er planlagt i 2021.

  Carlsen tok en sjanse og vant på åpningsdagen i Wijk aan Zee i Nederland. Firouzja måtte til slutt gi opp etter flere gode trekk fra den norske verdensmesteren.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Brighton tok etterlengtet seier

  Brighton vant kjærkomment 1-0 borte mot Leeds i Premier League lørdag. Det gjorde slutt på lagets svake rekke siden november.

  Neal Maupays scoring etter 17 minutter ble den eneste på Elland Road. Gjestene vant til tross for et intenst Leeds-press resten av kampen.

  Seieren var Brightons tredje denne sesongen. De er på 16.-plass med 17 poeng etter 19 kamper. Lørdagens trepoenger sendte laget forbi Burnley. (NTB

  Premier League - Leeds United v Brighton & Hove Albion
  Foto: Michael Regan / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal