NRK Meny

Uro flytter Sjakhtar vestover

Sjakhtar Donetsk har bestemt seg for å spille sine hjemmekamper vest i Ukraina. Den opphetede situasjonen øst i Ukraina gjør at storklubben Sjakhtar skal spille både mesterliga- og seriekamper i Lviv. I tillegg flytter klubben sitt hovedkvarter til Kiev, bekrefter administrerende direktør Sergej Palkin. Industribyen Donetsk ligger i det stridsherjede Donbass-området helt øst i Ukraina.

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Slalåm, menn