Hopp til innhold

Uno-X-profil må utsette sesongstarten

Tobias Halland Johannessen er blant de største profilene til det norske sykkellaget Uno-X Pro Cycling, men han blir ikke å se i sesongens første ritt for laget.

Johannessen skulle etter planen kjøre søndagens GP la Marseillaise og etapperittet Étoile de Bessèges uken etter - et ritt hvor han vant en etappe i fjor.

– En liten bransjeklassiker på meg med overbelastning i kneet. Jeg satser på å være ganske raskt i gang for fullt igjen, skriver han i en melding til NRK.

Det neste rittet på planen til Johannessen er nå spanske Clasica de Almeria 12. februar.

Tobias Halland Johannessen
Foto: Marit Hommedal / NTB

Siste nytt

 • Sørloth og Real Sociedad tok poeng på Bernabeu

  Det ble verken mål eller vinner i den spanske toppkampen mellom Real Madrid og Real Sociedad, og dermed er Barcelonas luke på tabelltopp nå fem poeng. Real Sociedad må først og fremst takke keeper Alex Remiro for poenget. Han leverte flere gode redninger, tre av dem på avslutninger fra Vinicius Junior, skriver NTB.

  Sørloth
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Evensen vant sprinten i U23-VM

  Ansgar Evensen vant sprintrennet i U23-VM i langrenn etter å ha stukket fra finalefeltet tidlig og holdt unna i ensom majestet. Evensen vant foran svenskene George Ersson og Emil Danielsson, skriver NTB. Jonas Vika ble nummer fire. – Det er veldig kult. Dette har vært et av mine mål denne sesongen, sa Evensen i et intervju med FIS.

  Ansgar Evensen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Danmark sikret historisk VM-gull

  Det ble heseblesende håndball i VM-finalen mellom Danmark og Frankrike, som kun var to mål bak danskene med tre minutter igjen. Men så fjernet de røde all tvil med tre scoringer – og vant 34-29. Danskenes Rasmus Lauge scoret hele ti mål i finalen. Dermed er Danmark første nasjon til å vinne VM-tittelen tre ganger på rad.

  Danmark
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste