Hopp til innhold

Uno-X og Coop-Hitec klare for storritt

De norske lagene Uno-X Pro Cycling og Coop-Hitec blir begge å se i Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège i vår.

På kvinnesiden er Uno-X-laget på øverste nivå og var følgelig automatisk invitert til de to rittene. Onsdag ble det også klart at de er invitert til de samme to rittene for herrene.

Kvinnelaget Coop-Hitec er også avhengig av å få invitasjoner til de største rittene. Onsdag fikk også de klarsignal av arrangøren og skal dermed delta i de to prestisjerittene i Belgia.

Coop-Hitec har allerede startet sesongen i Australia, med verdenstour-rittet Tour Down Under. Det første rittet til Uno-X-herrene for sesongen er franske GP la Marseillaise på søndag, mens kvinnene har sitt første ritt i neste uke med Vuelta CV Feminas.

Coop-Hitec
Foto: Heiko Junge / NTB

Siste nytt

 • Sørloth og Real Sociedad tok poeng på Bernabeu

  Det ble verken mål eller vinner i den spanske toppkampen mellom Real Madrid og Real Sociedad, og dermed er Barcelonas luke på tabelltopp nå fem poeng. Real Sociedad må først og fremst takke keeper Alex Remiro for poenget. Han leverte flere gode redninger, tre av dem på avslutninger fra Vinicius Junior, skriver NTB.

  Sørloth
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Evensen vant sprinten i U23-VM

  Ansgar Evensen vant sprintrennet i U23-VM i langrenn etter å ha stukket fra finalefeltet tidlig og holdt unna i ensom majestet. Evensen vant foran svenskene George Ersson og Emil Danielsson, skriver NTB. Jonas Vika ble nummer fire. – Det er veldig kult. Dette har vært et av mine mål denne sesongen, sa Evensen i et intervju med FIS.

  Ansgar Evensen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Danmark sikret historisk VM-gull

  Det ble heseblesende håndball i VM-finalen mellom Danmark og Frankrike, som kun var to mål bak danskene med tre minutter igjen. Men så fjernet de røde all tvil med tre scoringer – og vant 34-29. Danskenes Rasmus Lauge scoret hele ti mål i finalen. Dermed er Danmark første nasjon til å vinne VM-tittelen tre ganger på rad.

  Danmark
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste