United-stjerne: – Det gjør vondt

Manchester United-spiller Marcus Rashford går nå langt i å beklage klubbens svake resultater den siste tiden.

«Man kan ikke gjemme seg i fotball, og de siste ukene har enkelt og greit ikke vært gode nok. Som United-fan, som jeg er, gjør det vondt. Og dere fortjener bedre», skriver Rashford på Twitter mandag.

En tung sesongstart for Ole Gunnar Solskjærs mannskap ble om mulig enda tyngre med søndagens 0-1-tap borte mot Newcastle. Resultatet forlenget en allerede lang og vond rekke med svake resultater siden nordmannen ble fast ansatt som United-manager.

«Vi vet at vi må forbedre oss og det er vårt hovedfokus som lag og som klubb», avslutter United-spissen.

X03805
Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Siste nytt

 • Zucca tilbake med målgivende

  Etter å ha vært ute i fire kamper med skade, var Mats Zuccarello tilbake på isen da Minnesota Wilds slo Edmonton Oilers 3-0 i NHL. Nordmannen stod for den målgivende pasningen på første scoring, i det som var Wilds tredje seier på ni kamper.

  DCQcY77atFU
  Foto: Brace Hemmelgarn / Reuters
 • Mbappé i storform for PSG

  Tre mål fra Kylian Mbappé og en Mauro Icardi-dobbel sørget for 5-0 seier for PSG borte mot Club Brugge i mesterligaen tirsdag. Med ni poeng og 9-0 i målforskjell på tre kamper er Paris Saint-Germain på strak vei mot sluttspillet.

  Mbappe
  Foto: Kenzo Tribouillard / AFP
 • Dybala reddet Juventus

  Lokomotiv Moskva sjokkerte Juventus i Torino i mesterligaen tirsdag. Aleksey Miranchuk sendte russerne i ledelsen etter 30 minutter. Det så lenge ut til å holde, men så scoret Paulo Dybala to mål på tre minutter og sikret 2-1 for italienerne.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Andrea Di Marco / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal