Hopp til innhold

Ronaldo tydelig misfornøyd med å bli byttet ut: – Det er forkastelig

Manchester United slo Brentford komfortabelt, men det var Cristiano Ronaldo-bilder som skulle stjele mye oppmerksomhet da han virket tydelig misfornøyd med å bli byttet av.

IKKE FORNØYD: Cristiano Ronaldo var ikke blid da han ble byttet av banen.

– Det er forkastelig. Det er det ingen tvil om. Fotball er et lagspill, og han tar det personlige inn. Hans mål og hans rekorder betyr mye for ham, sier TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt.

–Det er patetisk når man oppfører seg sånn. For det kommer til å skje mer og mer (å bli byttet ut), sier Thorstvedt videre.

Cristiano Ronaldo var i fokus både med positivt og mer negativt fortegn da United slo Brentford.

Først var han en viktig del av scoringen til Mason Greenwood da han var tredje sist på ballen.

Men kort tid etter ble Ronaldo tilsynelatende rasende på sin manager Ralf Rangnick for å ha byttet ham ut da de ledet 2-0.

Rangnick måtte ta en prat

TV-bildene viste først en tydelig misfornøyd portugiser som gikk av banen. Deretter fokuserte produceren på Ronaldo på benken. Der satt han først for seg selv og ristet på hodet og snakket med noen på benken.

– Dette er bilder man helst ikke vil se, kommenterte TV 2s Espen Ween.

Deretter viste bildene at Rangnick selv måtte gå bort til Ronaldo for å roe ham ned og prate med ham.

– Det er normalt, han er spiss og ville score mål. Jeg ville minne på at vi har ny kamp om tre kamper. Jeg ville sørge for at vi forsvarte ledelsen. Det var riktig å ha fem forsvarsspillere. Vi ville holde nullen, og dessverre klarte vi ikke det, sier Rangnick om beslutningen om oppførselen til Ronaldo.

Premier League - Brentford v Manchester United

BYTTET UT: Cristiano Ronaldo ble tatt av banen i det 71. minutt.

Foto: ANDREW BOYERS / Reuters

Svensk talent scoret

Den svenske tenåringen Anthony Elanga ble en av heltene da Manchester United slo Brentford 3-1 på bortebane.

Det var Elanga som satte inn 1-0-scoringen etter fantastisk pasning av Fred.

– Han fulgte opp kampen fra Villa Park. Han var egentlig strålende i andre omgang. Han scoret det viktige første målet, sa Rangnick om svensken etter kampen.

Kort tid etter spilte Cristiano Ronaldo sin landsmann Bruno Fernandes alene med keeper. Fernandes dyttet ballen enkelt til Mason Greenwood, som satte ballen enkelt i nettet.

Til slutt satte Marcus Rashford spikeren i kista og 3-0 for United.

Ivan Toney pyntet på resultatet for Brentford da han satte inn 1-3 på tampen av kampen.

De røde djevlene ble tidvis herjet med i første omgang mot Brentford, uten at sistnevnte klarte å score mål. Det kan United takke keeper David de Gea for, etter flere gode redninger.

Men de slapp altså med skrekken, og nå ligger United fortsatt på 7.-plass. Men de har alle muligheter til å nå topp fire, med to poeng opp til West Ham på 4.-plass.

Siste nytt

  • Tobias Foss på Ineos-laget i Giro d'Italia

    Tobias Foss (26) er blant åtte Ineos-ryttere som skal delta i årets Giro d'Italia.

    Det var ventet at Vingrom-mannen kom til å få plass på laget. Nylig viste han form i Tour de Alps, hvor han vant den første etappen.

    – Det hadde nok gått uansett, men denne seieren er nok spikeren i kista. Laget er riktignok ikke tatt ut ennå, sa Foss til NTB nylig etter triumfen på åpningsetappen i Nord-Italia.

    Giroen varer fra 4. til 26. mai. For tre år siden ble Foss nummer ni sammenlagt i Grand Tour-rittet.

    Hele laget til Ineos i Giro d'Italia: Thymen Arensman, Geraint Thomas, Filippo Ganna, Jhonatan Narváez, Magnus Sheffield, Ben Swift, Connor Swift og Foss. (NTB/NRK)

    Tobias Foss
    Foto: AFP
  • Landslagsspiller klar for finsk ishockey: – Enkelt valg

    Den norske landslagsspilleren Christian Kåsastul har skrevet under en kontrakt med den finske ishockeyklubben KooKoo.

    27-åringen bekrefter overgangen til TV 2.

    – Det var et enkelt valg. Jeg ville tilbake til Finland. Det er en topp liga i Europa. Det er fokus på struktur og det defensive spillet, og det passer meg godt, sier Christian Kåsastul til TV 2.

    FID276OpxVg
    Foto: NTB
  • Store endringer på kombinertlandslaget: Fra 13 til seks utøvere

    I vinter var det ni menn og fire kvinner på kombinertlandslaget. Til neste sesong slås de to lagene sammen til ett, samtidig som det kuttes drastisk.

    – Vi ønsker å spisse satsingen enda mer mot et VM på hjemmebane neste år og optimalisere satsingen mot de aller, aller beste, sier sportssjef Ivar Stuan til NRK.

    De seks utøverne som blir en del av Elite A-landslaget er: Jørgen Graabak, Ida Marie Hagen, Gyda Westvold Hansen, Mari Leinan Lund, Jens Lurås Oftebro og Jarl Magnus Riiber.

    Samtidig har ledelsen opprettet et B-landslag. Der er det én kvinne og syv menn. Blant dem flere som har medaljer og gull fra VM og OL.

    B-laget består av: Marte Leinan Lund, Espen Andersen, Espen Bjørnstad, Kasper Moen Flatla, Einar Lurås Oftebro, Aleksander Skoglund, Andreas Skoglund og Simen Tiller.

    – Vi legger også til rette for de nest beste, men de vil trene mye mer lokalt med sine regionale team, sier sportssjef Stuan om utøverne på Elite B-laget.

    Ifølge Stuan handler kuttet i antall på A-laget først og fremst om optimalisering, men også noe økonomi.

    Neste år er det VM på hjemmebane i Trondheim.

    Kombinert
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal