Hopp til innhold

United-flopp bekrefter exit

Donny van de Beeks trøblete tid i Manchester United er over. Nederlenderen tar i sosiale medier farvel med klubben og fansen.

Det er ventet at midtbanespilleren selges til mesterligaklare Girona i Spania.

– Mitt minneverdig eventyr i klubben har kommet til veis ende. Jeg vil takke for all støtten jeg har fått, skriver Van de Beek på Instagram.

27-åringen ble hentet til Manchester United fra Ajax sommeren 2020. Da var Ole Gunnar Solskjær manager i klubben, men Van de Beek klarte aldri å bli et førstevalg.

De siste årene har han to ganger vært på utlån (Everton og Eintracht Frankfurt). Heller ikke det ga fart på karrieren.

Van de Beek endte på 62 kamper for United og scoret bare to mål. Han ble hentet for 34 millioner pund, som i dag tilsvarer over 460 millioner kroner.

(NTB)

Premier League - Manchester United v Wolverhampton Wanderers
Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Siste nytt

 • Rafael Nadal klar for første ATP-finale på over to år

  Den spanske tennisveteranen Rafael Nadal (38) slo ut kroatiske Duje Ajdukovic og er klar for finalen i ATP 250-turneringen i Båstad.

  Spanjolen sikret finalebillettene med sifrene 4-6, 6-3, 6-4. Det blir hans første finale siden han slo Casper Ruud i Roland Garos-finalen 5. juni 2022.

  I finalen i Båstad venter vinneren av oppgjøret mellom argentinske Thiago Agustin Tirante og Nuno Borges fra Portugal.

  Nadal fikk imidlertid en tung start på semifinalen da han ble brutt to ganger og tapte første sett 4-6.

  38-åringen slo tilbake med 6-3-seier andre sett, før han avgjorde kampen med 6-4 i det tredje og avgjørende settet.

  Det er riktignok mye som tyder på at han ikke er i storform. Lørdag ble han brutt totalt fem ganger, mens han røk på hele åtte brudd mot argentinske Mariano Navone i fredagens kvartfinale.

  Nadal spiller i Båstad for første gang siden han vant turneringen i 2005. I kvartfinalen måtte han ut i en firetimers thriller mot Navone.

  Nadal har vært mye skadeplaget de siste årene og hadde egentlig ikke god nok ranking til å få innpass i Båstad, men slapp til etter en invitasjon fra arrangøren.

  (NTB)

  3ObKIpevBYQ
  Foto: AP
 • Problemene fortsatte for Hauger i Ungarn – ble likevel nummer fem i sprintløpet

  Dennis Hauger viste lovende takter og endte som nummer fem på Formel 2-sprinten i Ungarn etter motorproblemer.

  Hauger ble fredag nummer seks i kvaliken, og skulle dermed startet i det femte beste startsporet i lørdagens sprint. Zane Maloney fikk imidlertid problemer før start, og Hauger startet plutselig som nummer fire.

  I Formel 2 blir rekkefølgen på topp ti fra kvalifiseringen snudd på hodet når det skal kjøres sprint. Søndag åpner Hauger hovedløpet fra 6.-plass.

  Nordmannen fikk imidlertid ikke noe god start med hjulspinn og mistet 4.-plassen med en gang til Victor Martins.

  Hauger var flere ganger nære å kjøre forbi franskmannen igjen, men dessverre fikk han problemer med motoren omtrent halvveis ut i løpet og ble dermed også forbikjørt av Enzo Fittipaldi.

  Med fem runder igjen av løpet tok Aurskog-gutten igjen Fitiipaldi og sikret 5.-plassen på sprinten.

  Før VM-helgen i Ungarn lå Hauger som nummer sju i VM-sammendraget, 67 poeng bak ledende Isack Hadjar fra Frankrike.

  (NTB)

  _alyeMLFSaM
  Foto: NTB
 • Knutsen får sterk kritikk – blir likevel ikke sanksjonert

  Kjetil Knutsen blir ikke sanksjonert for hendelsen mot Sandefjord.

  Det bekrefter Norges Fotballforbund i en melding.

  I kampen mot Sandefjord 11. juli fikk en Bodø/Glimt-spiller hodeskade, men Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen valgte å ikke høre på det medisinske personellet som mente han burde bli byttet ut.

  Påtalenemnda har vurdert Kjetil Knutsens opptreden i kampen mellom Sandefjord og Bodø/Glimt.

  – NFFs påtalenemnd har vurdert om Knutsens opptreden kan danne grunnlag for disiplinære reaksjoner. Etter en grundig vurdering, som ble oversendt klubben fredag formiddag, har nemnda konkludert med at det ikke foreligger tilstrekkelig hjemmel i regelverket for å sanksjonere Knutsen for hans oppførsel, står det i meldingen.

  – Selv om saken henlegges, ønsker nemnda å understreke at den finner Knutsens oppførsel sterkt kritikkverdig. Hodeskader kan ha alvorlige og langvarige helsemessige konsekvenser.

  NFFs prosedyre for håndtering av hodeskader har karakter av å være en veiledning/retningslinje, og er ikke et regelverk som det kan knyttes rettsvirkinger til.

  – Påtalenemnda har derfor besluttet at saken ikke skal forfølges videre.

  Fredag tok Knutsen selvkritikk:

  – Jeg får med meg lite. Det er en styrke, men kan være en svakhet. I denne sammenhengen synes jeg det var en svakhet, fordi jeg ikke helt tar den ledelsen jeg synes jeg bør ta både under og etter kampen. Jeg må bare beklage, og så må jeg gå videre. Det er det jeg har prøvd å gjøre, sier han til NRK.

  Eliteserien fotball 2024: FK Haugesund - Bodø/Glimt (0-1)
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal