Ungarn-sjef: – Norge er favoritt

Ungarns landslagssjef Bernd Storck jublet over lagets prestasjon i 1-0-seieren på Ullevaal, men han hevder at Norge fortsatt er favoritt til å bli EM-klar.

– Dette er ikke over, og det blir ingen feiring ennå. Spillerne jobbet godt og spilte disiplinert. Ved hjelp av litt flaks vant vi en veldig vanskelig kamp, men dette var bare første steg. Vi må prestere like bra igjen søndag, ellers har vi ingen sjanse, sa han.

Omar
Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kristiansund henter Godset-spiss

  Kristiansund henter Amahl Pellegrino fra Strømsgodset. Torsdag undertegnet 29-åringen en kontrakt med KBK som strekker seg ut 2021-sesongen.

  Samtidig selger KBK en annen spiss. Kristoffer Hoven ble torsdag klar for 1. divisjonsklubben Sogndal.

  Amahl Pellegrino
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Bekrefter brudd for Shala

  Vålerenga bekrefter at Herolind Shala har pådratt seg et brudd i underarmen etter han landet uheldig på onsdagens trening.

  Det er foreløpig usikkert hvor lenge midtbanespilleren er ute, men han skal til videre undersøkelser førstkommende mandag.

  Herolind Shala
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Tatt ut på nytt kombinertlandslag

  Norges Skiforbund har tatt ut Gyda Westvold Hansen (17) og søstrene Mari (20) og Marte Leinan Lund (18) på det nyopprettede kvinnelandslaget i kombinert. Inntil videre må kombinertkvinnene nøye seg med å gå kontinentalcuprenn.

  Norges kvinnelandslag i kombinert
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal