NRK Meny
Normal

Ullevålseter tok VM-sølv

Pål Anders Ullevålseter tok i dag endelig VM-sølv etter siste etappe av UAE Desert Challenge.

Pål Ander Ullevålseter
Foto: Team Ullevålseter / SCANPIX

Med en første -og andreplass på dagens to spesialetapper sikret Pål Anders Ullevålseter seg sølvmedaljen i rally-VM 2007 og tredjeplassen i UAE Desert Challenge.

- Det smakte deilig det. Nå har jeg alle tre valørene, gull, sølv og bronse. Men det viktigste er at det har gått meget bra de siste dagene. Det er bra for selvtilliten, sier han til NRKSport.no.

Nettradio: Ullevålseter om sølvet

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal