NRK Meny
Normal

Ullevålseter mangler penger

Pengemangel gjør at motorsyklist Pål Anders Ullevålseter bare får kjørt fire av seks VM-runder denne sesongen.

Pål Anders Ullevålseter har konkurrert mot Pujol i flere år.
Foto: Johannessen, Sara / Scanpix

VM-runden i Tunis gikk uten nordmannen - og heller ikke på Sardinia neste måned stiller han til start.

4. plassen i Dakar-rallyet var ikke nok for Pål Anders Ullevålseter - for fortsatt mangler han penger til å delta for fullt i VM.

Gir ikke opp

Men de siste fire rundene skal han kjøre - og selv med deltakelse i bare to tredeler av VM-sirkuset har han ikke helt gitt opp håpet om en ny VM-tittel.

- Det er fire runder igjen, og det er mye som kan skje. Mange kan krasje, sykler kan stoppe og noen kan bli skadet. Det hender så mye underveis, så man mister jo aldri trua. Det er jo så lange løp - alt kan skje, sier han optimistisk.

Rally-Dakar er målet

Ullevålseter ble verdensmester i 2004. Det vil han gjerne bli i år også. Men likevel: Det store målet også denne sesongen er rally-Dakar på nyåret.

- Men da må jeg ha budsjett for et helt år, da, sier han.

 

Siste nytt

 • Ingebrigtsen med nytt EM-krav

  Filip Ingebrigtsen løp på 13.30,48 på 5000 meter under et stevne i belgiske Heusden lørdag kveld. 25-åringen kom rett fra fredagens stevne i Monaco, hvor han satte ny Norges rekord på 1500 meter. Lørdag klarte han også EM-kravet på 5000 meter.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Jasper Jacobs / AFP
 • Koreas første fellesgull på 27 år

  Bordtennisduoen bestående av sørkoreanske Jang Woo-jin og nordkoreanske Cha Hyo Sim gikk helt til topps i en bordtennisturnering avholdt i Daejon. Ikke siden 1991 har et felles koreansk lag tatt gull i en idrett, også da i bordtennis. I april ble det holdt et toppmøte mellom landene hvor de lovet å øke sitt samarbeid innen sport.

  Foto: Hong Hae-in / AP
 • Sterk slutt sikret seier

  Spanske Omar Fraile sikret sin første etappeseier i Tour de France da han gikk til topps på den 14. etappen i årets utgave. På Belgias nasjonaldag så det lenge ut til at det skulle bli belgisk etappeseier, men Fraile ble for sterk opp monsterbakken.

  Tour de France
  Foto: Benoit Tessier / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street