NRK Meny
Normal

Ullevålseter holder 2. plassen

Motorsyklisten Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til 2.-plass på 5. etappe av rallyet Trans Orientale mandag.

Pål Anders Ullevålseter
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Han holder også 2.-plassen sammenlagt. Mandagens 5. etappe på styrkeprøven av et rallyet som går fra St. Petersburg til Beijing var på 630 kilometer med en spesialprøve på 295 kilometer.

Rallyet gikk fra Russland og inn i Kasakhstan og nordmannen hadde bare russeren Aleksej Kolomytsjin drøye åtte minutter foran seg på etappen.

Det som var viktigst var at han tok innpå sammenlagtleder Jaroslav Katrinak fra Slovenia. På søndagens etappe pådro Ullevålseter seg en 20 minutters tidsstraff etter å ha blitt tatt i en radarkontroll.

Derfor ligger han nå 33.03 minutter bak Katrinak sammenlagt, men det er langt igjen. Rallyet avsluttes i den kinesiske hovedstaden 28. juni.

Siste nytt

 • Rælingen mot eliteseriespill

  Rælingen, som ble nummer tre i 1. divisjon, slo eliteserielaget Sola hele 30–20 i første kvalifiseringskamp og tok et langt steg mot opprykk. Returkampen i Sola spilles søndag.

  Tonje Nøstvold, Sola
  Foto: Sander Heggheim/NRK
 • Uavgjort i bunnoppgjøret

  Stabæk og Start spilte 1-1 i onsdagens bunnoppgjør i eliteserien. Dermed står begge lagene med fire poeng etter seks serierunder. Ohi Omoijuanfo ga Stabæk ledelsen etter 70 minutter, mens Aron Sigurdarson utlignet for Start.

  Eliteserien 2018. Stabæk-Start. Nadderud Stadion.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Powell ferdig i Sandefjord

  Sandefjord Fotball bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at Magnus Powell er ferdig som trener i klubben. Powell begynte i jobben så sent som 16. januar.

  Powell
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal