Ullevålseter åpnet med 2.-plass

Akkurat som i søndagens prolog ble det 2.-plass på mandagens 1. etappe av Merzouga Rally for Pål Anders Ullevålseter.

Nederlenderen Henk Knuimann vant etappen med sju minutters margin ned til nordmannen.

– Mitt valg av startposisjon var et bra valg, synes jeg. Alle de andre gode var foran meg, og jeg kjørte meg helt fram i tet. De ti første startet med to minutters mellomrom, og nummer 10 til 20 startet med ett minutts mellomrom. Men jeg var først i mål, sa Ullevålseter, som startet som nummer 15.

• Casper Ruud til finale i Barcelona

For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona.

I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

Casper Ruud
  • Karina Sævik ble Vålerenga-helt med to perlemål

Karina Sævik scoret begge målene da Vålerenga slo Røa 2-0 i Toppserien lørdag ettermiddag. De blåkledde fra Oslo øst står med to seirer etter to kamper i Toppserien.

Onsdag vanter nok et lokaloppgjør for VIF når Stabæk kommer på besøk.

Toppserien fotball 2023: Vålerenga - LSK Kvinner
  • Hansen og Barcelona med kjempesmell i semifinalen

Caroline Graham Hansen og Barcelona er storfavoritter til å vinne mesterligaen, men røk på et bananskall i første semifinalekamp mot Chelsea. Det endte med 0-1-tap.

Erin Cuthbert ble kampens eneste målscorer like før pause, og de blåkledde tar med seg en 1-0-ledelse til returoppgjøret i London neste lørdag.

Chelseas Guro Reiten kom inn som innbytter på overtid, mens Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut etter en drøy time. Hansen spilte hele kampen for Barcelona.