NRK Meny
Normal

Uenig med Rønningen

Roger Ingebrigtsen mener at hans tidligere sjef Petter Rønningen i Tromsø2018 er etterpåklok.

Roger Ingebrigtsen
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Roger Ingebritsen som var kommunikasjonsdirektør i Tromsø 2018, er uenig med Rønningen i at budsjettoverskridelsene i OL-søknaden var amatørmessig behandlet.

- Vi fant det på det tidspunktet riktig å kommunisere det tallet som vi faktisk hadde søkt om. Så er det alltid veldig lett for veldig mange å være etterpåklok, men i min verden så kommer det lite ut av etterpåklokskap, sier Ingebrigtsen til NRK.

Les: Innrømmer OL-tabbe

I går kom det frem at sjefen for Tromsø 2018, Petter Rønningen mente at selskapet burde vært åpnere om budsjettoverskridelsen. Rønningen sa blant annet at stillheten omkring budsjettoverskridelsen var uheldig og på grensen til amatørmessig. Det er ikke kommunikasjonsdirektøren enig i.

- Organisasjonen her i Nord-Norge preges av dyktige folk som har utfra våre forutsetninger gjort alt de kan. Og i all hovedsak så synes jeg at det har vært en god innsats som har vært lagt ned i selskapet. Jeg vil ikke kalle noen som har vært med amatører på noe nivå, avslutter Ingebrigtsen.

Siste nytt

 • Suarez hviles i vennskapskamper

  Barcelonas Luiz Suarez vil ikke ta del i Uruguays vennskapskamper i november på grunn av et trøblete kne, skriver NTB. Barcelona har bedt pent om at Luiz Suarez står over kampene på grunn av et vondt kne, en forespørsel det uruguayanske fotballforbundet har innvilget.

  Suarez
  Foto: ANDRES STAPFF / Reuters
 • Ny kamp for Emil Meek

  Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.

  Meek
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund