Uavgjort mellom norges motstandere

De tre første kampene i OL er ferdigspilt, før Norge møter USA i sin første kamp.

Katie Hoyle (V) kjemper mot Japans Yuki Nagasato

Katie Hoyle (V) kjemper mot Japans Yuki Nagasato

Foto: DANIEL AGUILAR / REUTERS

Japan og New Zealand spilte 2-2 i den første kampen i gruppe G i kvinnenes OL-turnering i fotball. Begge lagene er i Norges gruppe.

New Zealand ledet 2-0 til det gjenstod 20 minutter av kampen, men den japanske sluttspurten reddet ett poeng.

New Zealand tok ledelsen etter 37. minutter ved Kirsty Yallop, før Amber Hearn doblet ledelsen etter 56. minutters spill på straffe.

Så våknet japanerne ved Miyama Aya i det 72. minutt. Fire minutter før full tid kom utligningen, da kampens andre straffespark ble dømt, denne gangen i Japans favør. Sawa Homare var kald som en fisk, og ordnet dermed poengdeling.

Poengdeling mellom VM-finalistene

I en annen kamp onsdag spilte VM- finalistene fra i fjor, Tyskland og Brasil, uavgjort 0-0. Vinneren av denne gruppen møter Norge ved en eventuell andreplass.

Even Pelleruds Canada slo Argentina 2-1 i gruppe E.

Norge møter New Zealand lørdag.

Siste nytt

 • Disse går skiskytter-VM

  Norges Skiskytterforbund offentliggjorde i dag kvinnene som drar til VM i Østersund. Det er Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff, Ingrid Landmark Tandrevold, Synnøve Solemdal og Thekla Brun-Lie.

  Celia Aymonier, Tiril Eckhoff
  Foto: Rick Bowmer / AP
 • Kristoff langt bak i Oman

  Alexander Kristoff hadde sammenlagtledelsen i Tour of Oman før den tredje etappen, men der ble det tungt for Stavanger-karen. Det var Aleksej Lutsenko som vant etappen foran Jesús Herrada og Greg Van Avermaet. Kristoff kom i mål fire minutter bak.

  Kristoff
  Foto: Anne-christine Poujoulat / AFP
 • Fannemel vrakes – 18-åring til VM

  Andreas Stjernen, Robert Johansson, Johann André Forfang, Halvor Egner Granerud og Thomas Aasen Markeng er tatt ut til VM. Det betyr at Anders Fannemel er vraket. – Han har prestert på et veldig godt nivå i de to siste rennene vi hadde nå i Willingen. Han er med for første gang og klarer å vise gode hopp på et bedre nivå enn Fannemel, sier landslagssjef Alexander Stöckl til NRK om hvorfor Markeng blir foretrukket foran Fannemel. – Det var ikke noen overraskelse det. Jeg har lite å gjøre i et VM per dags dato, sier Fannemel til NRK.

  THOMAS AASEN MARKENG; I følge Aftenposten Norges største hopptalent
  Foto: Oppland Arbeiderblad

Sendeplan

Kl. Program Kanal