Siste nytt

 • – Start-spiller brøt karantene

  Start-spilleren som i går ble bekreftet koronasmittet brøt innreisekarantenen før han testet positivt. Det skriver Fædrelandsvennen.

  Spilleren skal ha ankommet Norge lørdag 16. januar og deltok i styrkerommet på Sør Arena fem dager etter.

  11 nærkontakter er nå i karantene.

  – Vi vurderer i denne saken om det kan ha skjedd brudd på regelverket og hvilken videre oppfølging vi skal gi det. Smittesporingen er under kontroll og den aktuelle spilleren er i isolasjon, sier kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik til Fædrelandsvennen.

  Forholdene bekreftes også av daglig leder i Start Christopher MacConnacher.

  – Slik vi ser det nå mener vi at de ikke har blitt fulgt, sier han.

  Eliteserien 2020: Start - Rosenborg 0-0
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Johansen klar for QPR

  Stefan Johansen er klar for QPR, som holder til på nivå to i England. Det bekrefter klubben på sin Twitter-konto, med en video av Johansen iført QPR-drakt i snøværet.

  Nordmannen skal på utlån til engelskmennene ut sesongen etter å ha slitt med spilletid i Fulham.

  Semifinale EM playoff Norge - Serbia (1 - 2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Mowinckel klatret 12 plasser

  Michelle Gisin ledet etter 1. omgang, men gjorde en kjempefeil i 2. omgang og mistet dermed seieren i storslalåm i italienske Kronplatz tirsdag.

  Dermed var det Tessa Worley som vant storslalåmrennet foran Lara Gut-Behrami og Marta Bassino. Worley kjørte seg opp fra 5.-plass.

  Gisin endte til slutt på en skuffende 6.-plass.

  Både Mina Fürst Holtmann og Ragnhild Mowinckel fikk en liten opptur i 2. omgang, de kjørte godt og klatret oppover på resultatlisten.

  Holtmann endte til slutt på 11.-plass, mens Mowinckel kom på 18.-plass. De var på henholdvis 19.-plass og 30.-plass etter 1. omgang.

  De var de eneste norske utøverne som kvalifiserte seg til 2. omgang.

  – Det er uansett en bedre følelse når det går litt bedre. Det har ikke vært så mange av de ekstra, ekstra gode følelsene ennå. Men jeg vet det vil ta tid, og det er en jobb man må gjøre. At det føles litt som et slit, er greit, sa Mowinckel til NRK.

  Maria Tviberg hektet i en port i 1. omgang og kjørte ut i henget. Foreløpige meldinger fra Kronplatz tyder på at det gikk bra.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: Gabriele Facciotti / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal