UAE Tour avlyst på grunn av korona

Sykkelrittet, som arrangeres i De forente arabiske emirater, stoppes når det gjenstår to etapper, skriver TV 2. Lotto Soudal-rytter Carl Fredrik Hagen sier til kanalen at noen i støtteapparatet til et lag har testet positivt. De neste timene skal alle utøvere og støtteapparat testes.

Carl Fredrik Hagen
Foto: Anne-christine Poujoulat / AFP

Siste nytt

 • Vålerenga-talent forlenger

  Odin Thiago Holm har skrevet under på en ny kontrakt med Vålerenga. Det melder klubben på eget nettsted. Den nye avtalen binder han til klubben frem til 1. mars 2023. Holm er 17 år gammel og ifølge regelverket ikke spillere under myndighetsalder inngå kontrakter som strekker seg mer enn tre år.

  Odin Thiago Holm, Vålerenga.
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix
 • Cavendish åpner opp om depresjon

  Den britiske syklisten Mark Cavendish har slitt med klinisk depresjon. Syklisten åpner om sin to år lange kamp i et intervju The Sunday Times, senere gjengitt av nyhetsbyrået AFP.

  – Jeg fikk diagnosen klinisk depresjon i august 2018. Jeg tok ikke medisiner, men jeg fikk hjelp. Jeg var i mørket, men nå er jeg på den andre siden. Det er godt å ha kommet ut av det, sier briten, som har 48 etappeseirer i de tre store etapperittene.

  Cavendish var lagkompis med Edvald Boasson Hagen i Dimension Data.

  Syklistene Mark Cavendish og Edvald Boasson Hagen er to av stjernene blant årets Tour de France ryttere.
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Italia vil fullføre sesongen

  Den italienske fotballsesongen kan holde på til langt ut i oktober, mener fotballpresidenten i landet. Gabriele Gravina sier til den italienske kringkasteren Rai at de jobber med en rekke mulige løsninger for Serie A: Hovedmålet er å få gjennomført 19/20-sesongen. Fotballpresidenten frykter for konsekvensene som følger, hvis de ikke får ferdigspilt sesongen.

  – Vi risikerer at ligaen avgjøres i retten, sier Gravina

  dN0APFWoC6g Gabriele Gravina
  Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal