NRK Meny

U23-landslaget i fotball, menn

 • NFF legger ned U23-landslaget

  U23-landslaget, som ble opprettet i 2011, var ment som en utviklingsarena. Det har imidlertid ikke blitt spilt en U23-landskamp siden mars, og overfor sporten.com bekrefter toppfotballsjef Nils Johan Semb at laget ikke lenger finnes.

  semb
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Utvisning og 1-4 for Norge

  De norske U23-fotballgutta tapte klart mot Slovakia torsdag. Gustav Wikheim ble utvist i 1-4-nederlaget. Kampen var semifinale i Challenge Trophy Cup. – Finalen går uten oss. Dette var den siste kampen for denne gjengen. Nå er det en ny generasjon som får sjansen, sier landslagstrener Knut Tørum til fotball.no.

  Gustav Wikheim
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Helland melder forfall

  Rosenborgs Pål André Helland har måttet melde forfall til U23-laget. Grunnen er et brudd i hånden etter basketaket med Vikings Veton Berisha. Hellands skade skal ha oppstått da han landet forkjært, og mandag ble det konstatert brudd.

  Pål andre helland
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Norge U23 slo Tsjekkia

  Det norske U23-landslaget i fotball slo Tsjekkia 2-1 onsdag. Jo Inge Bergets to mål etter sidebytte ble avgjørende, melder NTB. Knut Tørums utvalgte har sin stamme fra laget som tok bronse under EM for U21-lag i Israel i fjor. De kom under da Tsjekkias Marek Hanousek banket et frispark i mål minuttet før pause. Seks minutter etter hvilen kom en fortjent utligning. Joakim Våge Nilsen fant Jo Inge Berget med et flott gjennomspill, og Cardiff-spissen satte ballen sikkert i nettet alene med keeper.

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund