Tysk 2. Bundesliga 2019/20

 • Redda plassen 6 minutt på overtid

  Tradisjonrike Nürnberg blei redda frå sitt andre nedrykk på rad etter å ha redusert til 1-3 seks minutt på overtid i siste kvalik-kamp mot Ingolstadt.

  Dermed enda det 3-3 samanlagt, og Nürnberg med mange norske spelarar opp gjennom historia berga plassen på bortemål. Danske Asger Sørensen blei redningsmann.

  Nürnberg spela i øvste bundesliga i førre sesong, og slapp såvidt unna 3. liga frå hausten av. Laget har aldri vore under 2. Bundesliga.

  Matheus Pereira, Nürnberg
  Foto: Andreas Gebert / Reuters
 • Nielsen scoret to

  Håvard Nielsen scoret begge målene da Greuther Fürth spilte 2-2 mot Hamburg i 2. Bundesliga søndag. Han sendte hjemmelaget i ledelsen etter 35 minutter, og sikret poenget fire minutter på overtid.

  YmGusv8AV-I
  Foto: MICHAEL DALDER / Reuters
 • Tysk kamp korona-utsett

  To spelarar i 2. Bundesliga-klubben Dynamo Dresden har testa positivt for korona-viruset, og heile laget må no halde seg heime i karantene i to dagar.

  Dresden skulle ha møtt Hannover neste søndag, når Bundesliga startar opp igjen. Men kampen må utsetjast.

  Smitten blei oppdaga i tredje runde av testing av spelarane. Det er ikkje opplyst kva for spelarar det gjeld.

   Dynamo Dresden
  Foto: Annegret Hilse / Reuters
 • Avviser plan om kamper tidlig i mai

  Den tyske ligaen (DFL) tilbakeviste lørdag en nyhetsmelding om at bundesligafotballen skal starte opp igjen tidlig i mai og avsluttes i juni.

  Det anerkjente magasinet Kicker skrev at de 36 klubbene i 1. og 2. Bundesliga på sitt møte tidligere i uken gikk inn for et format der kamper spilles for tomme tribuner med oppstart første helg i mai.

  – Meldingen er misvisende. Det foreligger intet oppsett for avvikling av kampene resten av sesongen. Alt annet ville vært virkelighetsfjernt i dagens situasjon, svarte DFL på Twitter. (NTB)

  Haaland
  Foto: Marcel Kusch / AP
 • Konkursfrykt i tysk fotball

  13 av 36 tyske toppklubber i fotball risikerer å gå konkurs som følge av korona-pandemien.

  Det er det tyske sportsmagasinet Kicker som melder dette. Det skal dreie seg om fire klubber i 1. Bundesliga og ni på nivå to i tysk fotball.

  Tysk toppfotball ser for seg å spille kamper igjen fra første helgen i mai og avslutte sesongen i slutten av juni.Tanken er å starte med kamper for tromme tribuner.

  Det gjenstår ni serierunder i den øverste divisjonen i Tyskland.

  Bayern Munich v PSV Eindhoven - UEFA Champions League Group Stage - Group D
  Foto: Michael Dalder / Reuters

Siste nytt

 • Maflin tok innpå - avgjøres i kveld

  Kurt Maflin tok innpå forspranget til Anthony McGill på den andre dagen av kvartfinalen i snooker-VM. Maflin fikk en katastrofestart på kvartfinalen mandag, da han endte under 1-7 mot skotske McGill.

  Tirsdag gjorde han det mye bedre, med hele fem partiseiere og berget dermed videre spill. McGill vant tre partier, som betyr at stillingen er 10-6 før siste sesjon kl. 20.00 tirsdag kveld.

  Dermed går Maflin inn i den siste sesjonen med et mye bedre utgangspunkt enn det så ut til etter den første dagen. Førstemann til 13 partiseiere går videre til semifinalen og er sikret over én million kroner.

  Britain Snooker
  Foto: Nigel French / AP
 • Hodebry for Zlatan

  Både Hammarby og AC Milan kan få en plass i europaligaen. Det kan bety et brudd på Uefas regelverk og hodebry for Zlatan Ibrahimovic.

  Hammarby møter Puskas Akademia fra Ungarn i første kvalifiseringsrunde, mens Milan først kommer inn neste runde. Men det er ikke sikkert det er plass til begge klubbene i turneringen, skriver Fotbollskanalen.

  Årsaken er at Ibrahimovic er deleier i Hammarby og kontraktsfestet spiller i Milan. Uefa opplyser til det svenske nettstedet at de overvåker situasjonen.

  Serie A - AC Milan v Atalanta
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Ødegaard ønsket til Madrid

  Ifølge spanske aviser er Martin Ødegaard ønsket tilbake i Real Madrid kommende sesong. Avisen Mundo Deportivo fronter i sin baskiske utgave nyheten om at Zinédine Zidane vil bryte den muntlige låneavtalen med Real Sociedad. Det samme melder Spanias mest leste avis, Marca.

  Dermed er det ikke sikkert at Ødegaard vender tilbake til Real Sociedad for starten av sesongoppkjøringen fredag. I fjor sommer ble klubbene enige om en låneovergang for Ødegaard. Da var det en forståelse av at 21-åringen skulle være to år i San Sebastian. Ifølge Marca blir Ødegaards framtid avklart i løpet av få dager.

  Marin Ødegaard tilbake i Madrid
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal