NRK Meny

Tysk 2. Bundesliga 2017/18

 • Dæhli tilbake etter lyskeskaden

  Mats Møller Dæhli fikk en snau halvtime som innbytter da St. Pauli spilte 1-1 mot Kaiserslautern i 2. Bundesliga, melder NTB. Det var hans første kamp etter flere uker på sidelinjen.

  Dæhli
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Berisha til Rapid Wien

  Veton Berisha (23) er klar for østerrikske Rapid Wien. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside torsdag ettermiddag. Nordmannen kommer fra Greuther Fürth i 2. Bundesliga.

  Laster Twitter-innhold
 • Stortap for Dæhlis St. Pauli

  Mats Møller Dæhli ble byttet ut etter en snau time da St. Pauli tapte hele 0-3 for Darmstadt i 2. Bundesliga fotball fredag. Det var St. Paulis første tap i en seriekamp siden mars, ifølge NTB.

  Mats Møller Dæhli
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Dæhli blir i St. Pauli

  Mats Møller Dæhli blir værende i den tyske klubben St. Pauli og lånes ut fra Freiburg for et nytt år.

  Dæhli kom til St. Pauli i januar og har gjort sine saker såpass godt at klubben som spiller i 2. Bundesliga har sikret seg nordmannens kvaliteter for en ny sesong, melder St. Pauli på sin hjemmeside.

  Mats Møller Dæhli
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Nord-Irland vil forlenge med O'Neil

  Det nordirske fotballforbundet har gitt landslagssjef Michael O'Neill tilbud om en ny avtale. Det skal dreie seg om en seksårskontrakt, skriver Sky Sports. Avtalen som forbundet nå har foreslått varer til 2023.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Sjarapova etterforskes for svindel

  Indisk politi undersøker om den russiske tennisstjernen Maria Sjarapova (30) kan ha vært delaktig i svindel i forbindelse med et boligprosjekt i India. Sjarapova er i søkelyset fordi hun var med på å sette i gang boligprosjektet.

  Maria Sjarapova
  Foto: ELSA / AFP
 • Beskyldes for seksuell trakassering

  Carlo Tavecchio, som mandag gikk av som fotballpresident i Italia, blir beskyldt for seksuell trakassering av en tidligere ansatt. En kvinne forteller om en hendelse som skal ha funnet sted på Tavecchios kontor i et intervju med avisen Corriere della Sera.

  Italian Football Federation (FIGC) President Tavecchio looks on during a news conference in Rome
  Foto: Max Rossi / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Vi er landslaget - fra gutter til menn