Tutta vant åpningskampen

Suzann Pettersen måtte gjennom omspill, men vant sin første kamp i VM i matchplay i USA torsdag.

Suzann Pettersen
Foto: Hunter Martin / AFP

Tutta seiret over sørkoreaneren Park In-bee etter å ha senket en eagle på det første omspillshullet, melder golf.no.

Park ledet da tre hull gjensto, men Pettersen utlignet og sørget for sudden death. To av forhåndsfavorittene ble slått ut i åpningsrunden.

Cristie Kerr måtte gi tapt for Amy Hung, mens Morgen Pressel tapte med to hull mot Birdie Kim.

 

Siste nytt

 • Haaland med på stjernelag

  Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland startet sesongen med to mål og plass på ukens lag hos fotballmagasinet Kicker. Nordmannen fikk sterke 1,5 på spillerbørsen til det anerkjente fotballmagasinet. Deres spillerbørs går for å være den mest prestisjetunge i Tyskland. (NTB)

  Erling Braut Haaland
  Foto: Ina Fassbender / AFP
 • Gündogan med koronavirus

  Manchester City-spelar Ilkay Gündogan har avlagt ein positiv test på koronavirus. Det bekreftar den engelske storklubben sjølv på sine nettsider i dag. Meldinga om Gündogans positive test kjem berre få timar før City startar sin sesong mot Wolverhampton. Tyskaren er no sett i sjølvisolasjon.

  DMv8jQsioRA
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Virustrøbbel for Ruuds høydepunkt

  Roland-Garros er sesongens store mål for Casper Ruud. Én uke før turneringen for alvor starter har fem spillere fått startnekt som følge av virussmitte. Kvalifiseringen til tennissesongens største turnering på grus startet mandag. Fem av spillerne som skulle deltatt blir ikke å se, opplyser det franske tennisforbudet i en pressemelding.

  Casper Ruud
  Foto: Alfredo Falcone / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal