NRK Meny
Normal

Tutta spilte seg kraftig opp

Etter to trøblete dager viste Suzann Pettersen fram mestertaktene igjen.

Suzann Pettersen
Foto: John Raoux / AP

Med en 65-runde spilte hun seg opp igjen i tetstriden i LPGA-turneringen i Williamsburg.

Fredag greide hun cuten med ett slags margin og fikk så vidt spille videre i turneringen der hun i fjor tok sin aller første seier på LPGA-touren.

Dagens beste

Lørdag sto hun for dagens beste runde og avanserte fra delt 54.- til delt 10.-plass. Tredjerunden spilte hun ikke mindre enn ni slag bedre enn verdensener Lorena Ochoa, og dermed er de to likt før sisterunden søndag.

Tidligere verdensener Annika Sorenstam leder fortsatt. Hun tapte bare fire slag til den norske stjernen og er dermed åtte foran henne.

Begynte elendig

Lørdagens runde startet ikke så bra for Tutta. Hun startet på 10. hull og fikk umiddelbart en bogey. Så fant hun flyten. Fra 13. til 16. hull hadde hun tre birdies og en eagle, altså fem under par på fire hull. Siste halvdel av runden bød på tre birdies og en bogey, og totalt gikk hun runden seks slag under par.

Suzann Pettersen gikk begge de første rundene på 71 slag, som er par for banen. Ingen som gikk over par greide cuten, men lørdag var det vanskelige forhold, og hele 37 spillere hadde en tredjerunde over par.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Sarpsborg 08 - Odd