NRK Meny
Normal

Tutta spilte seg inn i tetstriden

Suzann Pettersen kom sterkt tilbake etter regnabruddet i majorturneringen US Open, og hun spilte seg rett opp i tetstriden.

Golf avbrutt av regn
Foto: DAVID MOIR / Reuters

"Tutta" var nummer 22 etter en førsterunde på to over par torsdag . Fredag begynte hun med en ny bogey, og lå totalt tre over par etter fem hull. Da kom tordenværet, og turneringen ble avbrutt.

Den ble gjenopptatt lørdag morgen, og Tutta fikk en ny bogey på hull 8. Men hull 11 og 13 gav birdier, og de fem siste gav en bogey, en birdie og tre par. Dermed ble det par totalt på andre runde, og fortsatt to over par sammenlagt.

Det holder til en sjetteplass, bare to slag bak ledende Paula Creamer og Sakura Yokomine.

Store deler av feltet var langt fra ferdigspilt fredag da været ble så ille at man måtte stoppe spillet. Cristie Kerr var best av de få toppspillerne som hadde kommet seg i klubbhuset.

Suzann Pettersen rakk å gå fem hull fredag. Hun leverte en bogey på åpningshullet, og par på de fire neste. Hun gikk åpningsrunden to slag over par og ligger på en delt 19.-plass.

Marianne Skarpnord kom seg gjennom annen runde, men måtte gå to slag over par. Det var en klar forbedring fra torsdagen, da hun endte ni slag over. Med elleve slag over totalt, er hun imidlertid avskrevet fra tetstriden.

Siste nytt

 • Ønsker å trene med Johaug

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen håper «med hver eneste celle i kroppen» at Therese Johaug fortsetter til tross for at lagvenninnen mister OL neste år. – Heldigvis kan hun trene med hvem hun vil på privaten. Jeg har i alle fall et ønske om å bidra der. Jeg tror det blir viktig å ha noen ting felles, sier Jacobsen til NRK.

  Lagvenninnene støtter Johaug
 • Mørkøv til Quick-Step

  Michael Mørkøv blir ikke med Alexander Kristoff til det arabiske laget UAE, ifølge procycling.no. Mørkøv var en av Kristoffs viktigste opptrekkere i Katjusja. Nå gar han til belgiske Quick-Step. Der blir han hjelperytter for Fernando Gaviria, årets spurtkongen i Giro d'Italia. Kilde: procycling.no

  Michael Mørkøv
  Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM Bryting