NRK Meny
Normal

Tutta med i teten

Suzann Pettersen ligger på tredje plass etter første dag av Canadian Open i Winnipeg. Amerikanske Michelle Wie leder etter en sterk åpning.

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen på det tiende hullet under Canadian Open i Winnipeg.

Foto: FRED GREENSLADE / Reuters

"Tutta" er tittelforsvarer i turneringen i Winnipeg og gikk åpningsrunden på 69 slag som er 3 under par. På sin hjemmeside skriver Pettersen at hun er godt fornøyd med første dags innsats.

- Jeg hadde en god dag på banen. Jeg er fornøyd med treffene mine og skal fortsette å jobbe hardt og konsentrert skriver hun.

Michelle Wie

Amerikanske Michelle Wie gikk en sterk åpningsrunde under Canadian Open i Winnipeg.

Foto: Darren Carroll / Afp

Les også: Tutta i tetkampen

Hole-in one

Michelle Wie slo sin andre hole-in-one i karrieren på åpningsdagen og gikk runden på 65 slag som er sju under par. Til tross for den sterke åpningen så ville ikke Wie snakke om den da hun møtte pressen.

- Mitt første hole-in-one slag i fjor fikk altfor mye oppmerksomhet og ble sendt i reprise mange ganger på tv. Jeg ble ukonsenteret av det. Må skal jeg kun fokusere på de neste dagene sa Wie.

På 2. plass ligger Sarah Kemp fra USA som brukte 68 slag på runden. Turneringen avsluttes søndag.

Siste nytt

 • Sesongbeste for Amalie Iuel

  Iuel løp 400 meter flatt på tiden 51.99 Det er sesongbeste, 18 hundredeler bak hennes personlige rekord, og under EM-kravet. Hun kan derfor velge å også løpe flatt i EM selvom hekk er hovedøvelsen.

  Amalie Iuel
  Foto: Ali Iqbal Tahir/NRK
 • Ny Kamara-scoring i USA

  Ola Kamara chippet inn utligningen etter en fantastisk pasning fra Zlatan Ibrahimovic da Los Angeles Galaxy snudde 1–0 til 1–3 mot Philadelphia Union. Hans åttende scoring denne sesongen. Zlatan og Michaël Ciani sto for de andre Galaxy-målene.

  SOCCER-USA-LAG-DCU/
  Foto: Kirby Lee / Reuters
 • Ingebrigtsen tok EM-kravet

  Filip Ingebrigtsen løp på 13.30,48 på 5000 meter under et stevne i belgiske Heusden lørdag kveld. Det er innenfor EM-kravet på distansen. 25-åringen kom rett fra fredagens stevne i Monaco, hvor han satte ny norgesrekord på 1500 meter.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Jasper Jacobs / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street