NRK Meny

Tungt for "Tutta"

Suzann Pettersen klarte ikke å spille seg opp i tetstriden i British Open fredag. Den norske golfproffen gikk ett slag over par. Tutta klarte tre birdier, men hadde også fire bogeyer.

Blant annet fikk hun en tung start med to strake bogeyer på hull tre og fire. På åpningsrunden torsdag gikk hun på par. Dermed er hun +1 etter halvspilt turnering. Pettersen ligger på en foreløpig 20.-plass, men runden er ikke ferdigspilt.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street