Tung start for de norske seilerne

Helene Næss og Marie Rønningen i 49er FX og Nicolas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen i Nacra 17-klassen fikk en tung start første dag i seile-VM. Martinsen og Mortensen er på en 22. plass totalt med 60 poeng. Seilerne skal igjennom 17 seilaser før den siste avgjørende medaljeseilasen.

I kvinnenes 49 FX-klasse er den norske båten med Rønningen og Næss på 25.-plasse etter at tre av ni kvalifiseringsseilaser er unnagjort.

Helene Næss og Marie Rønningen
Foto: Sailing Energy / Handout

Siste nytt

 • Ruud vann trass fingertrøbbel

  Casper Ruud måtte tape og smørje to fingrar midt i andre sett, men slo likevel Alejandro Tabilo 6-4, 7-5 i ATP-turneringa i Santiago i natt.

  I kvartfinalen fredag skal Ruud møte ein ny argentinar, Renzo Olivo.

  Ruud er rangert som nummer to i turneringa.

  Argentina Open Tennis
  Foto: Gustavo Garello / AP
 • Lyon overrasket med seier

  Lucas Tousarts nydelige scoring var nok da Lyon slo Juventus 1-0 i mesterligaens åttedelsfinale. Scoringen gir Lyon et godt utgangspunkt foran bortekampen i Torino 17. mars. Juventus og Cristiano Ronaldo slet stort med å komme seg til de store målsjansene i Frankrike.

  Tousart
  Foto: PHILIPPE DESMAZES
 • Ramos så rødt da City snudde kampen

  Isco sendte Real Madrid i føringen mot Manchester City i mesterligaens åttedelsfinale, men to raske scoringer fra Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne (straffe) gjorde at gjestene tar med seg et glimrende utgangspunkt før returkampen. Fem minutter før slutt gikk det fra vondt til verre for Real Madrid da kaptein Sergio Ramos ble utvist etter å ha taklet Jesus som bakerste mann.

  Ramos
  Foto: SERGIO PEREZ / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal