Tung Hovland-runde i Las Vegas

Viktor Hovland gikk 3. runde av PGA-turneringen i Las Vegas på to slag over par og faller brutalt på resultatlista før avslutningsdagen.

Nordmannen startet lørdagen solid med to birdier i løpet av de fire første hullene, men så snudde det for Hovland. Han måtte tåle en bogey på neste hull, og deretter ble det ytterligere én birdie og to bogeyer på første halvdel av runden. Da lå han på par totalt.

En ny bogey på hull 11 og en dobbeltbogey på 13. hull gjorde vondt til verre for golfstjernen. Han berget seg noe inn med en birdie på 15. hull, men leverte totalt sett en skuffende runde.

Etter tre runder ligger Hovland på seks slag under par. Det er ti slag bak den foreløpige lederen av turneringen, amerikaneren Sam Burns. Hovland er i skrivende stund på delt 54.-plass.

Shriners Children's Open - Round One
Foto: Alex Goodlett / AFP

Siste nytt

 • Uendret ranking for Hovland

  Viktor Hovland beholder sin bestenotering på verdensrankingen i golf med 9.-plass.

  Den eneste endringen i topp ti er at amerikaneren Xander Schauffele bytter plass med landsmann Patrick Cantlay og går fra 5.- til 4.-plass.

  Spanjolen Jon Rahm topper fortsatt rankingen foran Collin Morikawa og Dustin Johnson fra USA.

  World Wide Technology Championship at Mayakoba - Final Round
  Foto: Mike Ehrmann / AFP
 • Nådde ikke opp i BBC-kåring

  Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen var nominert til prisen årets kvinnelige spiller i verden av BBC. Vivianne Miedema (25) gikk til topps i kåringen.

  Graham Hansen var blant fem nominerte av den britiske allmennkringkasteren BBC. Den nederlandske Arsenal-stjernen Vivianne Miedema ble stemt fram av fansen.

  Sam Kerr (Chelsea/Australia) og Alexia Putellas (Barcelona/Spania) kom på plassene bak. Ashley Lawrence (Canada/Paris Saint-Germain) var den siste som var nominert av et panel med eksperter.

  VM-kvalifiseringskamp fotball kvinner Norge - Belgia (4-0)
  Foto: Naina Helén Jåma / NTB
 • Messi er Gullballen-favoritt

  Mandag kveld skal det kåres årets kvinnelige og mannlige fotballspiller når Gullballen deles ut.

  Erling Braut Haaland er nominert, men han må trolig se seg slått av blant annet Lionel Messi. De fleste rapporterer at det er argentineren som stikker av med den gjeve prisen.

  Hvis han får den, vil det bli for syvende gang.

  På kvinnesiden er det sannsynlig at det blir en Barcelona-spiller, ettersom de vant alt forrige sesong. Der er Alexia Putellas oddsfavoritt.

  Det er ingen norske kvinnelige fotballspillere nominert.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Tim Goode / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal