NRK Meny
Normal

- Mer testosteron til VM

Olaf Tufte vil ha flere menn med til VM i roing. - Slik at det ikke blir bare høner og meg, sier han.

Olaf Tufte
Foto: URS FLUEELER / AP

Tufte vil ikke være alene i toppen i norsk roing, og ønsker å ha flere mannlige roere med til VM, som går i München seinere i sommer.

- Et større lag kan hjelpe meg til suksess, og jeg kan kanskje hjelpe de andre også, sier Tufte til NRK.

Han nevner spesielt dobbelsculleren med Nils Jacob Skulstad Hoff og Helge Tønnesen.

- De to ror nokså nær på samme måten som  jeg. Dermed blir det lettere å sitte i samme båt som dem på trening. Vi kan terpe på de samme detaljene, og vi kan pese hverandre og hjelpe hverandre. Det blir en vinn-vinn-situasjon, sier Tufte.

Siste nytt

 • Iden med verdenscupseier

  Gustav Iden vant lørdagens verdenscupstevne i triatlon i Lausanne foran den britiske stjernen Johnny Brownlee. Kristian Blummenfelt ble nummer tre. Det ble konkurrert i olympisk distanse, 1,5 km svømming, 40 km sykling og 10 km løping.

  Pressekonferanse med triatlonforbundet
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Alonso sendte Chelsea til himmels

  Marcos Alonso reddet 3-2-seier for Chelsea mot Arsenal etter at Unai Emerys hadde hentet opp blåtrøyenes 2-0-ledelse. Lørdagens London-derby var det første i Premier League etter at Maurizio Sarri og Unai Emery tok over som managere i klubbene.

  FBL-ENG-PR-CHELSEA-ARSENAL
  Foto: GLYN KIRK / AFP
 • Mbappé avgjorde for PSG

  Paris Saint-Germain lå under ved pause, men vendte til 3-1-seier borte mot Guingamp i fransk 1. divisjon lørdag. Superstjernene Neymar og Kylian Mbappé (2) scoret. PSG måtte greie seg uten flere andre av sine stjerner, deriblant Edinson Cavani.

  FBL-FRA-LIGUE1-GUINGAMP-PSG
  Foto: FRED TANNEAU / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld