NRK Meny
Normal

OL kan ryke for Trygg: – Jeg er skuffa

SOTSJI/OSLO (NRK.no): Mats Trygg måtte rett på legesjekk etter å ha pådratt seg en kneskade i hockeylagets første kamp. Nå står OL i fare for veteranen.

Mats Trygg er redd for at OL er over etter skaden han pådro seg i Norges åpningskamp mot Canada torsdag.

VIDEO: Mats Trygg pådro seg en skade i kampen mot Canada. Reporter: Anders Engeland.

– Jeg er skuffa nå, jeg vet ikke helt fasiten enda, sier en haltende Mats Trygg til NRK.no.

Mister Finland-kampen

Fosse

Landslagslege Ole Fosse skal undersøke Mats Trygg nærmere fredag.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Han er redd for å måtte se resten av mesterskapet fra tribunen. Landslagslege Ole Fosse bekrefter overfor NRK.no at Mats Trygg ikke spiller fredagens kamp mot Finland.

– Det er en vridning i kneet. Det må undersøkes mer i morgen, og han er selvfølgelig ikke så fornøyd med at dette skjedde. Han er jo en av våre viktigste spillere også, sier Fosse.

– Det kan være mye som er galt. Men det kan virke som det er rift i et leddbåndet, sier legen.

Trygg måtte ha hjelp med å komme seg av isen.

– Jeg satt fast skøyta i isen og så fikk kneet en vridning. Det er antakeligvis leddbåndet, sier Trygg om skaden.

Håper på fortsettelse

Roy Johansen var bekymret for veteranen etter 3-1-tapet mot Canada.

– Jeg vet ikke så mye om den skaden, men vi har jo ikke mange backer og jeg synes Trygg gjorde det veldig bra den tida han spilte. Han var tilbake der han har vært på topp, sier trener Roy Johansen.

– Det er selvfølgelig synd hvis han ikke kan fullføre turneringen. Vi har ikke råd til å miste noen av de etablerte backene som har vært med i store mesterskap og har den erfaringen. Vi får håpe at Trygg kan være med videre.

Siste nytt

 • Kritiserer ligacuptrekning

  Fans og medier i England mislikte sterkt torsdagens trekning i ligacupen, som fant sted i Kina før de fleste på balløya var våkne. Engelsk fotball håper nemlig å øke interessen i Asia. Daily Telegraph er blant avisene som kritiserer opplegget, skriver NTB. Slik spilles 3. runde:

  Bournemouth – Brighton, Crystal Palace – Huddersfield, Leicester – Liverpool, West Bromwich – Manchester City, Arsenal – Doncaster, Aston Villa – Middlesbrough, Brentford – Norwich, Bristol City – Stoke, Burnley – Leeds United, Chelsea – Nottingham Forest, Everton – Sunderland, Manchester United – Burton, Reading – Swansea, Tottenham – Barnsley/Derby, West Ham–Bolton, Wolverhampton–Bristol Rovers.

  United
  Foto: GEOFF CADDICK / AFP
 • Zekhnini testet seg mot Real

  Rafik Zekhnini spilte hele 2.-omgang da Fiorentina møtte Real Madrid i en privatkamp i den spanske hovedstaden. Jordan Veretout sendte gjestene i føringen før Borja Mayoral og Cristiano Ronaldo snudde kampen før pause til 2-1, som også ble sluttresultatet. Zekhnini fikk sin Serie A-debut i 0-3-tapet for Inter forrige uke.

  Zekhnini
  Foto: Paul White / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Friidrett: Diamond League fra Zürich
Friidrett: Diamond League, Zürich
4-4-2 Europaligaen: Rosenborg - Ajax
Friidrett: Diamond League fra Zürich