NRK Meny
Normal

Tror på RBK-comeback innen noen uker

Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen fikk akillessenen avrevet allerede i sesongens første kamp. Men nå håper han å være tilbake i RBK-troppen innen et par uker.

TORE REGINIUSSEN

STYGG SKADE: Tore Reginiussen ble skadet allerede i første seriekamp mot Aalesund.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Etter skaden 6. april var det klart at Rosenborg-spilleren måtte regne med et skadeavbrekk på mellom seks og ni måneder.

Nå fem og en halv måned senere var Reginiussen tilbake i RBK-trøyen for 2. laget, som spiss mot Heimdal mandag kveld. Etter at han scoret to ganger i første omgang, gikk han av banen.

Vil kjempe om plass

Nå mener RBK-kapteinen at det kan være realistisk å kjempe om plass i troppen til Rosenborg innen sesongen er over.

– Når tror du at du kan være tilbake på øverste nivå?

– Det er vanskelig å si, men hvis ting går som det skal de neste ukene tror jeg at jeg kan ha som mål å kjempe om en plass i troppen, innen de neste to-tre ukene. En ting er å melde meg klar, en annen ting er å fortjene plass i troppen. Men jeg satser på å få levert bra på trening, trene bra de neste ukene og satser på at jeg ikke får smerter og trøbbel, sier Reginiussen til NRK.

Lenge borte

Men Reginiussen merket at han hadde vært lenge ute etter den uheldige skaden i april, da førsteomgangen gikk mot slutten.

– Helt på slutten var det litt sårt og ømt. Underveis gikk det fint og jeg fikk løpt opp mot maks og presset. Jeg følte mest at den fysiske formen ikke er helt der den skal være. Jeg ble tung i pusten på tampen og måtte hente meg inn, sier Reginiussen.

Kampen mot Heimdal endte 6-1.

Nå mener han at en eventuell cupfinale med Rosenborg bør være hans store mål. Den spilles mot slutten av november og er to måneder unna. Onsdag er det semifinale i cupen mot Stabæk.

– Det er helt klart drømmen og jeg håper de gjør jobben onsdag. Det er ikke tvil om at det først er hundre prosent prioritering å bli bra og kunne gjøre alt maksimalt. Men det er klart jeg har drømmer og forhåpninger om å spille noen kamper i år, sier Reginiussen.

Siste nytt

 • Griezman i Atletico til 2023

  Frankrikes stjernespiss Antoine Griezmann røpet sist torsdag at han har forlenget med Atletico Madrid. Mandag røper klubben at spissen forlenget til 2023.

  Barcelona sto klare til å betale utkjøpsklausulen på nærmere 950 mill kr, men Griezmann ville bli værende.

  Russia Soccer WCup France
  Foto: David Vincent / AP
 • VM-lag i flydrama

  Den ene flymotoren tok fyr da Saudi-Arabias VM-mannskap landet i Rostov. Det opplyser landets fotballfotbund på Twitter. Alle spillerne skal være i god behold, men det ble altså en høydramatisk ankomst for laget som skal møte Uruguay på onsdag.

  FBL-WC-2018-RUS-KSA
  Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
FIFA Fotball-VM 2018: Colombia - Japan
Sport i dag
FIFA Fotball-VM 2018: Polen - Senegal
FIFA Fotball-VM 2018: VM-studio
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
FIFA Fotball-VM 2018: Russland - Egypt
Best i verden: Heia Norge
Best i verden: Tidenes fotball-VM