NRK Meny
Normal

Tror på RBK-comeback innen noen uker

Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen fikk akillessenen avrevet allerede i sesongens første kamp. Men nå håper han å være tilbake i RBK-troppen innen et par uker.

TORE REGINIUSSEN

STYGG SKADE: Tore Reginiussen ble skadet allerede i første seriekamp mot Aalesund.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Etter skaden 6. april var det klart at Rosenborg-spilleren måtte regne med et skadeavbrekk på mellom seks og ni måneder.

Nå fem og en halv måned senere var Reginiussen tilbake i RBK-trøyen for 2. laget, som spiss mot Heimdal mandag kveld. Etter at han scoret to ganger i første omgang, gikk han av banen.

Vil kjempe om plass

Nå mener RBK-kapteinen at det kan være realistisk å kjempe om plass i troppen til Rosenborg innen sesongen er over.

– Når tror du at du kan være tilbake på øverste nivå?

– Det er vanskelig å si, men hvis ting går som det skal de neste ukene tror jeg at jeg kan ha som mål å kjempe om en plass i troppen, innen de neste to-tre ukene. En ting er å melde meg klar, en annen ting er å fortjene plass i troppen. Men jeg satser på å få levert bra på trening, trene bra de neste ukene og satser på at jeg ikke får smerter og trøbbel, sier Reginiussen til NRK.

Lenge borte

Men Reginiussen merket at han hadde vært lenge ute etter den uheldige skaden i april, da førsteomgangen gikk mot slutten.

– Helt på slutten var det litt sårt og ømt. Underveis gikk det fint og jeg fikk løpt opp mot maks og presset. Jeg følte mest at den fysiske formen ikke er helt der den skal være. Jeg ble tung i pusten på tampen og måtte hente meg inn, sier Reginiussen.

Kampen mot Heimdal endte 6-1.

Nå mener han at en eventuell cupfinale med Rosenborg bør være hans store mål. Den spilles mot slutten av november og er to måneder unna. Onsdag er det semifinale i cupen mot Stabæk.

– Det er helt klart drømmen og jeg håper de gjør jobben onsdag. Det er ikke tvil om at det først er hundre prosent prioritering å bli bra og kunne gjøre alt maksimalt. Men det er klart jeg har drømmer og forhåpninger om å spille noen kamper i år, sier Reginiussen.

Siste nytt

 • Frisk-protest avvist

  Frisk Askers protest etter det annullerte målet mot Storhamar i NM-semifinalen i går, er avvist. 3-2 og finaleplass til Storhamar blir dermed ståande.

  Frisk meinte dei hadde scora i sudden death, men dommarane annullerte etter å ha sett video av hendinga.

 • Lorentzen og Bøkko leier sprint-NM

  Håvard Holmefjord Lorentzen og Hege Bøkko leier etter første dag av sprint-NM på skøyter i Bjugn. Lorentzen vann 500 m på 35,49 og 1000 m på 1.10,48. Han er 1,58 poeng framfor Henrik Fagerli Rukke.

  Njåtun vann også begge distansane på 39,17 og 1.17,61. Ida Njåtun er nr 2.

  Håvard Holmefjord Lorentzen
  Foto: Sergei Grits / AP
 • Krutsterk norsk fotballsiger

  Etter 1-6 for Nederland onsdag slo Norges G19-landslag knallhardt tilbake med 5-2 over sjølvaste Tyskland i Arnsberg. Erling Braut Håland (2), Leo Skiri Østigård, Hugo Vetlesen og Simen Bolkan Nordli scora for Norge.

  Norge møter Skottland i siste kamp tysdag, men berre gruppevinnaren går til EM-sluttspelet.

Sendeplan

Kl. Program Kanal