NRK Meny
Normal

Tror på RBK-comeback innen noen uker

Rosenborg-kaptein Tore Reginiussen fikk akillessenen avrevet allerede i sesongens første kamp. Men nå håper han å være tilbake i RBK-troppen innen et par uker.

TORE REGINIUSSEN

STYGG SKADE: Tore Reginiussen ble skadet allerede i første seriekamp mot Aalesund.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Etter skaden 6. april var det klart at Rosenborg-spilleren måtte regne med et skadeavbrekk på mellom seks og ni måneder.

Nå fem og en halv måned senere var Reginiussen tilbake i RBK-trøyen for 2. laget, som spiss mot Heimdal mandag kveld. Etter at han scoret to ganger i første omgang, gikk han av banen.

Vil kjempe om plass

Nå mener RBK-kapteinen at det kan være realistisk å kjempe om plass i troppen til Rosenborg innen sesongen er over.

– Når tror du at du kan være tilbake på øverste nivå?

– Det er vanskelig å si, men hvis ting går som det skal de neste ukene tror jeg at jeg kan ha som mål å kjempe om en plass i troppen, innen de neste to-tre ukene. En ting er å melde meg klar, en annen ting er å fortjene plass i troppen. Men jeg satser på å få levert bra på trening, trene bra de neste ukene og satser på at jeg ikke får smerter og trøbbel, sier Reginiussen til NRK.

Lenge borte

Men Reginiussen merket at han hadde vært lenge ute etter den uheldige skaden i april, da førsteomgangen gikk mot slutten.

– Helt på slutten var det litt sårt og ømt. Underveis gikk det fint og jeg fikk løpt opp mot maks og presset. Jeg følte mest at den fysiske formen ikke er helt der den skal være. Jeg ble tung i pusten på tampen og måtte hente meg inn, sier Reginiussen.

Kampen mot Heimdal endte 6-1.

Nå mener han at en eventuell cupfinale med Rosenborg bør være hans store mål. Den spilles mot slutten av november og er to måneder unna. Onsdag er det semifinale i cupen mot Stabæk.

– Det er helt klart drømmen og jeg håper de gjør jobben onsdag. Det er ikke tvil om at det først er hundre prosent prioritering å bli bra og kunne gjøre alt maksimalt. Men det er klart jeg har drømmer og forhåpninger om å spille noen kamper i år, sier Reginiussen.

Siste nytt

 • Watford sparker Marco Silva

  Marco Silva er ferdig som Watford-manager etter kun én seier på de siste elleve kampene i Premier League. Manageren blir beskyldt for manglende fokus av styret. Det bekrefter Watford i en pressemelding søndag.

  Marco Silva
  Foto: Scott Heppell / Reuters
 • Ny utklassingsseier for Lundby

  Maren Lundby er i glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med 30,2 poeng ned til Yuki Ito.

  Sara Takanashi ble nummer tre, 0,3 poeng bak Ito.

  Japan Ski Jump World Cup Maren Lundby
  Foto: Nobuki Ito / AP
 • Pärmäkoski vant i Planica

  Etter en intens sekundstrid var Krista Pärmäkoski beste kvinne på tikilometeren i Planica søndag formiddag. Hun var til slutt 3,6 sekunder foran Charlotte Kalla i mål.

  Heidi Weng tok tredjeplassen, 33,5 sekunder bak finnen.

  SKI-NORDIC-CROSS-COUNTRY-WOMEN-WORLD
  Foto: MARTTI KAINULAINEN / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Slalåm, menn
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup langrenn: 15 km klassisk, menn
V-cup skiskyting: Fellesstart kvinner
V-cup langrenn: 15 km klassisk menn
V-cup kombinert: Laghopp
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, menn
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, menn
V-cup alpint: Slalåm 2.omgang menn
V-cup skøyter