NRK Meny
Normal

Tror Oslo motarbeider Tromsø-OL

Tromsø 2018 mener personer i Oslo Idrettskrets forsøker å ødelegge planene for et OL i Tromsø.

OL i Tromsø

Strategi- og kommunikasjonssjef Roger Ingebrigtsen mener det er grunnen til den siste tidens negative oppslag om Tromsø 2018.

Han sier at Oslo ønsker en omkamp om hvem som bør bli idrettsstyrets søkerby.

- Det er krefter i Oslo Idrettskrets, og særlig i miljøet rundt Holmenkollen, som hele tiden har syntes det lukter dårlig av Tromsøs OL-planer. De jobber nå i kulissene, og gjør alt de kan for å legge snubletråder i veien for Tromsø, slik at vi ikke skal få statsgaranti, sier Ingebrigtsen til Bladet Tromsø.

Kollengeneral Rolf Nyhus avviser at folk i Oslo-miljøet drømmer om en omkamp om OL-kandidaturet.

- Nei, det har jeg aldri hørt om før, sier han.

Siste nytt

 • VG: Vil kaste fotballpresidenten

  Oslo fotballkrets ønsker å kaste fotballpresident Terje Svendsen til våren, skriver VG. Kvinnefotball og økonomi er bakteppe for oppfordringen fra kretsleder Kenneth B. Eriksen. Oslo fotballkrets aksepterer ikke lenger at herrespillerne stikker av med brorparten av pengene fra medieavtalen, sier kretslederen til avisen.

  Terje Svendsen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Norsk duo til Flensburg-Handewitt

  Den norske landslagsduoen Magnus Jøndal og Gøran Søgard Johannessen bytter ut danske GOG med det tyske storlaget Flensburg-Handewitt foran neste sesong. Det bekreftet Flensburg-Handewitt på sin hjemmeside mandag. Duoen vil slutte seg til sin nye klubb sommeren 2018.

  Magnus Jøndal
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Warholm nominert til nok en pris

  Karsten Warholm ble nylig kåret til årets mannlige nykommer i europeisk friidrett. I november kan 21-åringen vinne samme pris på verdensbasis. På Det internasjonale friidrettsforbundets (IAAF) galla i Monaco i 24. november er han nominert til prisen som «2017 Rising Star».

  VM i friidrett i London 2017
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal