Troner alene på toppen etter målshow

(Manchester City - Stoke 7-2) Manager Pep Guardiola ble hyllet av Manchester City-supporterne etter en overlegen seier hjemme mot Stoke. Nå er klubben den største favoritten til ligatittelen.

Det ble målfest på Etihad stadion i dag. I kampen mellom Manchester City og Stoke. Hele 7-2 vant vertene til slutt.

Se Manchester Citys målfest mot Stoke

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi er veldig fornøyd med prestasjonen. Det var en lagseier. Vi spiller god fotball denne sesongen, noe jeg tror fansen gleder seg over. Fortsetter vi å trene bra, så vil resultatene gå vår vei, sier City-spiss Gabriel Jesus etter kampen, ifølge BBC.

Manchester City-toget dundrer videre i Premier League, og de lyseblå spilte til tider oppvisningsfotball mot hjelpeløse Stoke.

Det skal sies at laget til den tidligere Manchester United-legenden Mark Hughes utlignet to ganger, og skapte spenning på stillingen 3-2.

Samspilt

Men etter at Gabriel Jesus la på til 4-2 med sitt andre mål for dagen var City på nytt tilbake i det umulige hjørnet.

Fernandinho la på til 5-2 med en rakett av et langskudd, før Leroy Sané banket inn 6-2 på bakerste stolpe etter en strøken pasning fra Kevin De Bruyne.

Bernando Silva hamret inn lagets sjuende med sitt første mål for klubben.

Etter en noe skuffende fjorårssesong, der Guardiola blant annet ledet klubben til en tredjeplass i serien, har spanjolen fått mer sving på laget så langt denne sesongen.

Selv om klubben startet godt også i fjor, virker laget ekstremt samspilt så langt.

Den offensive kraften med Kevin de Bruyne, Raheem Sterling, David Silva og ikke minst Leroy Sané har funnet rytmen og bevegelsene ute på gressmatta.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-STOKE

NØKKELSPILLER: Manager Pep Guardiola har fått det beste ut av Kevin de Bruyne så langt denne sesongen.

Foto: OLI SCARFF / AFP

Leder alene

De Bruyne stod for to målgivende pasninger. Sterling hadde tre assist pluss scoring. Sané leverte både scoring og målgivende pasning. Mens David Silva stråler på midtbanen og skled inn en scoring i første omgang.

I fraværet av Kun Agüero leverte også erstatter Gabriel Jesus med to enkle scoringer.

Aguero var tilbake på benken etter bilulykken der angriperen brakk flere ribben, men Guardiola valgte trolig å spare argentineren til senere kamper da han så hvor stor seieren kom til å bli.

Pep Guardiolas menn er nå den klart største favoritten til ligatittelen.

Etter at Manchester United forsvarte seg til ett poeng mot Liverpool, ligger City alene på toppen med 22 poeng, to foran poeng foran byrivalen.

Chelsea-smell

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-BOURNEMOUTH

SCORING: Christian Eriksen ble matchvinner for Tottenham mot Bournemouth.

Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Deretter er det videre fem poeng ned til Tottenham som vant 1-0 mot Bournemouth hjemme på Wembley etter scoring av Christian Eriksen.

Samtidig gikk Antonio Conte og Chelsea på en smell borte mot Crystal Palace. Angriper Wilfried Zaha herjet med Chelsea-forsvaret og ble matchvinner i 2-1-seieren.

Triumfen var både manager Roy Hogdson og klubbens første seier for sesongen etter at Frank de Boer fikk sparken tidligere i høst.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

  • Halden kriget seg til cupfinale

    Halden snøt ØIF Arendal for cupfinalebillett i håndball da de tirsdag kveld gikk opp i ledelsen og vant 27-26 i kampens siste sekund. Det andre cupfinalelaget blir vinneren av onsdagens semifinale mellom Elverum og Bækkelaget.

  • Thorsnes signerte for LSK

    Ifølge RB har Elise Thorsnes (30) blitt enig med LSK Kvinner om en ettårskontrakt. Veteranen kommer fra spill i amerikanske Utah Royals og oppgir at kjemien med landslagskollega Guro Reiten var en viktig årsak til klubbytte.

    VM kvalifisering fotball damer Norge - Slovakia (6-1)
    Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal