Trøbbel i VM-oppkjøringen for Bjørndalen

Ole Einar Bjørndalen (41) har ikke trent på flere uker på grunn av sykdom. En forkjølelse har satt veteranen ut av spill.

Bjørndalen

SYK: Ole Einar Bjørndalen står over samling.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Djupvik

Idrettssjef i skiskytterforbundet, Morten Aa Djupvik.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Idrettssjef i skiskytterforbundet, Morten Aa Djupvik, sier at Bjørndalen har vært syk i noen uker. Han står derfor over denne ukas landslagssamling i Torsby.

– Ole Einar har vært syk en periode, men er i ferd med å bli med å bli bedre. Landslagssamlingen i Torsby kom likevel litt for tidlig, og han valgte å holde seg hjemme, sier Morten Aa Djupvik.

Bjørndalen er friskmeldt nå, og hadde tirsdag sin første treningsøkt etter sykdomsavbrekket.

Djupvik understreker at sykdommen ikke får noen konsekvenser for treningsopplegget til skiskytteren, som har varslet at kommende sesong blir hans siste.

Etter VM i Oslo 2016 legger han opp.

– Sykdommen kommer ikke til å få noen konsekvenser for tiden fremover. Det er en forkjølelse som gjør at det har blitt litt lite trening akkurat nå. Han må derfor ta enkelte forholdsregler når det gjelder trening og hardtrening sammen med resten av gutta, sier Djupvik

– Ole er rastløs, men nå er han snart tilbake i vanlig trening igjen.

.

Siste nytt

 • Drømmemål ga Real Madrid luke

  Vinicius Junior avgjorde toppkampen i spansk fotball med et vakkert mål rett før slutt.

  Med 2-1 over Sevilla har Real Madrid fire poengs luke til byrival Atlético, som vant 4-1 i Cádiz, og Real Sociedad. Sevilla er på fjerdeplass fire poeng bak.

  Sevilla scoret først i hovedstaden ved Rafa Mir, men Karim Benzema utlignet etter en drøy halvtime. I det 87. minutt avsluttet 21-årige Vinicius et raid på venstresiden med en suser i krysset, og dermed ble det hjemmeseier selv om gjestene i lange perioder var best.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Napoli hyllet Maradona

  Napoli fant den perfekte måte å hylle Diego Maradona da Lazio ble slått 4-0 søndag. Etter Milans hjemmetap har Napoli tre poengs luke på tabelltopp.

  Fifa-president Gianni Infantino var blant dem som hadde møtt opp i Napoli for å ære Maradona tre dager etter ettårsdagen for legendens død. Maradona førte Napoli til klubbens to eneste ligatitler og til Uefa-cuptriumf i 1989, og byens stadion har nå fått hans navn.

  Publikum ropte på Maradona mens en statue av idolet ble båret rundt banen. En hyllest fra Pelé ble vist på storskjermen, og spillerne spilte med trøyer påtrykt Maradonas ansikt.

  Serie A - Napoli v Lazio
  Foto: CIRO DE LUCA / Reuters
 • Tokmac scoret for serielederen

  Tokmac Nguen scoret det viktige 2-0-målet da Ferencvaros slo Mezökövesd 3-0 på bortebane og styrket sin ledelse i ungarsk eliteserie fotball.

  Nguen scoring kom etter en hurtig kontring i slutten av den første omgangen.

  Kristoffer Zachariassen spilte hele kampen for Ferencvaros, mens Nguen ble byttet ut ti minutter før slutt.

  Ferencvaros topper tabellen fire poeng foran Varda med en kamp mindre spilt.

  CORRECTION Spain Soccer Europa League
  Foto: Miguel Morenatti / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal