Trøbbel i VM-oppkjøringen for Bjørndalen

Ole Einar Bjørndalen (41) har ikke trent på flere uker på grunn av sykdom. En forkjølelse har satt veteranen ut av spill.

Bjørndalen

SYK: Ole Einar Bjørndalen står over samling.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Djupvik

Idrettssjef i skiskytterforbundet, Morten Aa Djupvik.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Idrettssjef i skiskytterforbundet, Morten Aa Djupvik, sier at Bjørndalen har vært syk i noen uker. Han står derfor over denne ukas landslagssamling i Torsby.

– Ole Einar har vært syk en periode, men er i ferd med å bli med å bli bedre. Landslagssamlingen i Torsby kom likevel litt for tidlig, og han valgte å holde seg hjemme, sier Morten Aa Djupvik.

Bjørndalen er friskmeldt nå, og hadde tirsdag sin første treningsøkt etter sykdomsavbrekket.

Djupvik understreker at sykdommen ikke får noen konsekvenser for treningsopplegget til skiskytteren, som har varslet at kommende sesong blir hans siste.

Etter VM i Oslo 2016 legger han opp.

– Sykdommen kommer ikke til å få noen konsekvenser for tiden fremover. Det er en forkjølelse som gjør at det har blitt litt lite trening akkurat nå. Han må derfor ta enkelte forholdsregler når det gjelder trening og hardtrening sammen med resten av gutta, sier Djupvik

– Ole er rastløs, men nå er han snart tilbake i vanlig trening igjen.

.

Siste nytt

 • Lagkamerater barket sammen

  Aston Villas Tyrone Mings og Anwar El Ghazi barket sammen i oppgjøret mellom Villa og West Ham. De var oppe og nikket med hverandre, men ble holdt fra hverandre av øvrige lagkamerater og det endte uten at noen av dem ble skadd. Oppgjøret endte 0-0.

  Premier League
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • God Dæhli bidro til seier i byderby

  Mats Møller Dæhli hadde en fot med i spillet på begge scoringene da St. Pauli slo Hamburg 2-0 i 2. Bundesliga. Først slo Dæhli slo et innlegg som ble headet i stolpen. Dimitris Diamantakos satte returen i mål. Dæhli var også involvert i 2-0-målet.

  Trening i Reykjavik.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Sarpsborg med viktig seier over VIF

  Sarpsborg 08 vant 1-0 over Vålerenga i mandagens kveldskamp i Eliteserien. Jonathan Lindseth scoret kampens eneste mål, og sikret sarpingene sin første trepoenger siden 16. juni. De poengene kan vise seg veldig viktige i kampen for Eliteseriespill også neste sesong. – Vi får marginene med oss i dag og drar i land dette her. Vi blir litt lettere til sinns med en trepoenger nå, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke. Etter seieren over Vålerenga ligger Sarpsborg på kvalikplass, og har like mange poeng som både Ranheim og Strømsgodset på nedrykksplassene.

  Jonathan Lindseth jubler for scoring
  Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal