NRK Meny
Normal

Treningsrennet avlyst i Åre

Det er dårlig nytt for Aksel Lund Svindal, som kjemper om seier i verdenscupen.

Aksel Lund Svindal
Foto: Olsen, Geir / SCANPIX

Det har vært tett tåke og lavt skydekke i området, og dagens treningsomgang ble derfor stoppet. Til slutt bestemte arrangørene seg for å avlyse treningen i dag.

Alpint verdenscup 2008/2009

Siste nytt et at det blir gjennomført en besiktigelse av løypa i morgen tidlig, for deretter å la de 14 løperne som ikke fikk kjørt i dag, kjøre treningsomgangen. Aksel Lund Svindal er en av disse.

Stramt program

Etter planen skal mennene kjøre treningsomgangen før kvinnene kjører sitt utfor klokka 09.30. Mennenes utfor skal så etter planen kjøres klokka 12.30.

Det blir med andre ord et stramt program for Lund Svindal, som må kjøre to utfor i løpet av noen få timer. Neppe en gunstig situasjon for nordmannen, som kjemper om viktige verdenscuppoeng i Åre.

Kjemper om sammenlagtseier

Aksel Lund Svindal kjemper nemlig om en seier i verdenscupen sammenlagt, og er avhengig av å ta poeng i fartsdisiplinene. Blir ikke rennet i Åre gjennomført, noe som kan skje om værgudene slår seg vrange igjen, ligger han plutselig mye dårligere an.

Nå ligger han på en tredjeplass med 829 poeng. Benjamin Raich leder verdenscupen sammen med Kostelic. Begge har 837 poeng.

Værutsiktene for området er i øyeblikket svært dårlige.

Sjekk været i Åre her!

Siste nytt

 • Styrer mot stort underskudd

  De foreløpige regnskapstallene fra Norges Cykleforbund viser et underskudd på 17,5 millioner kroner. Egenkapitalen er borte, og sykkel-VM i Bergen får skylden, skriver NTB.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang
OL-magasin spesial
Høydepunkter fra dagen
Sportsrevyen
OL-magasin spesial