NRK Meny
Normal

Treningsrennet avlyst i Åre

Det er dårlig nytt for Aksel Lund Svindal, som kjemper om seier i verdenscupen.

Aksel Lund Svindal
Foto: Olsen, Geir / SCANPIX

Det har vært tett tåke og lavt skydekke i området, og dagens treningsomgang ble derfor stoppet. Til slutt bestemte arrangørene seg for å avlyse treningen i dag.

Alpint verdenscup 2008/2009

Siste nytt et at det blir gjennomført en besiktigelse av løypa i morgen tidlig, for deretter å la de 14 løperne som ikke fikk kjørt i dag, kjøre treningsomgangen. Aksel Lund Svindal er en av disse.

Stramt program

Etter planen skal mennene kjøre treningsomgangen før kvinnene kjører sitt utfor klokka 09.30. Mennenes utfor skal så etter planen kjøres klokka 12.30.

Det blir med andre ord et stramt program for Lund Svindal, som må kjøre to utfor i løpet av noen få timer. Neppe en gunstig situasjon for nordmannen, som kjemper om viktige verdenscuppoeng i Åre.

Kjemper om sammenlagtseier

Aksel Lund Svindal kjemper nemlig om en seier i verdenscupen sammenlagt, og er avhengig av å ta poeng i fartsdisiplinene. Blir ikke rennet i Åre gjennomført, noe som kan skje om værgudene slår seg vrange igjen, ligger han plutselig mye dårligere an.

Nå ligger han på en tredjeplass med 829 poeng. Benjamin Raich leder verdenscupen sammen med Kostelic. Begge har 837 poeng.

Værutsiktene for området er i øyeblikket svært dårlige.

Sjekk været i Åre her!

Siste nytt

 • G19 tapte åpningskamp

  Norge startet G19-EM i Finland med 1–3 tap mot Portugal. Norge reduserte til 1–2 ved Eman Markovic i andre omgang, men G19-gutta fikk aldri utligningen. I stedet scoret Portugal sitt tredje mål på overtid.

  norge-portugal-g19
  Foto: Mikko Stig / Lehtikuva / NTB Scanpix
 • Frigitt RBK-spiller til Ranheim

  Magnus Stamnestrø, som nylig ble frigitt av Rosenborg skal forsette karrieren i Ranheim. 26-åringen har vært i RBK siden 2015, men har ikke spilt en seriekamp for klubben siden 2016.

  Magnus Stamnestrø
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Fram Larvik slipper straff

  Norges Fotballforbund har ingen hjemmel til å straffe Fram Larvik etter at lagets 2. divisjonskamp mot Nybergsund ble avbrutt på grunn av for få spillere. Ifølge NFF er det ikke ulovlig å stille med kun åtte spillere på kamp – slik Fram Larvik gjorde.

  Petter-belsvik
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Sport i dag