Hopp til innhold

Treneren vil ha Weng-svar mandag: – Begynner å bli utålmodig

Mens Simen Hegstad Krüger har avlagt sin første negative test etter covidsykdom og nå håper å rekke OL-femmila, er det fortsatt usikkert om det kan bli aktuelt for Heidi Weng å reise til Beijing.

– Jeg har sagt at jeg ønsker en avklaring mandag på om det er aktuelt, sier landslagstrener Ole Morten Iversen til NRK.

Han påpeker at covid-testene vil vise om det er praktisk mulig. Deretter blir det et spørsmål om Weng ønsker å dra til OL. Iversen er også usikker på om det i så fall kun er den avsluttende tremila som er aktuell, eller om Weng kan rekke lagsprinten og eventuelt stafetten.

– Skal det være aktuelt for Heidi å reise, tror jeg testene må være sånn at det er rimelig stor sikkerhet for at hun slipper inn i Kina. Men jeg begynner å bli litt utålmodig. Jeg er snart avhengig av en avklaring, sier Iversen.

Heidi Weng vant Tour de Skis avslutningsetappe og er åpenbart en løper det norske kvinnelaget trenger utover i OL.

uX0JjPJMHoc
Foto: Terje Pedersen / NTB

Sportsnyheter

Duplantis fikk «blackout» etter verdensrekorden: – Man blir helt hysterisk

Stavkongen Armand Duplantis forbedret sin egen verdensrekord i det NRK-sendte Diamond League-stevnet i Xiamen. Da tok det helt av på arenaen og i kommentatorboksen.

Siste nytt

  • Casper Ruud til finale i Barcelona

    For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona.

    I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

    Casper Ruud
    Foto: JOSEP LAGO / AFP
  • Karina Sævik ble Vålerenga-helt med to perlemål

    Karina Sævik scoret begge målene da Vålerenga slo Røa 2-0 i Toppserien lørdag ettermiddag. De blåkledde fra Oslo øst står med to seirer etter to kamper i Toppserien.

    Onsdag vanter nok et lokaloppgjør for VIF når Stabæk kommer på besøk.

    Toppserien fotball 2023: Vålerenga - LSK Kvinner
    Foto: Lise Åserud / NTB
  • Hansen og Barcelona med kjempesmell i semifinalen

    Caroline Graham Hansen og Barcelona er storfavoritter til å vinne mesterligaen, men røk på et bananskall i første semifinalekamp mot Chelsea. Det endte med 0-1-tap.

    Erin Cuthbert ble kampens eneste målscorer like før pause, og de blåkledde tar med seg en 1-0-ledelse til returoppgjøret i London neste lørdag.

    Chelseas Guro Reiten kom inn som innbytter på overtid, mens Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut etter en drøy time. Hansen spilte hele kampen for Barcelona.

    Spain Soccer Champions League
    Foto: Jose Breton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal