Tre poeng til tittelforsvareren

Barcelona måtte jobbe hardt, men klarte til slutt å dra i land en 2-0-seier over danske Køge i mesterligaen. Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen spilte begge fra start, men det var Fridolina Rolfö som scoret det første målet etter en drøy time. På overtid fikk gjestene straffe, og Jennifer Hermoso sikret 2-0.

Graham Hansen
Foto: Claus Bech / AP

Siste nytt

 • Lumanza ferdig i Stabæk

  Midtbanespilleren Tortol Lumanza forlater Stabæk etter nedrykket fra Eliteserien.

  1. divisjonsklubben opplyser mandag på sine nettsider at det er enighet med spilleren om å avslutte samarbeidet.

  Kontrakten er dermed terminert med øyeblikkelig virkning. Videre heter det at partene har kommet til enighet om at dette er den beste løsningen nå.

  Lumanza kom til Bekkestua-klubben første gang i 2017. Året etter gikk ferden videre til tyrkiske Osmanlispor, før det ble comeback i Stabæk i 2019. (NTB)

  Eliteserien fotball, menn (16. Runde): Stabæk - Haugesund
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Ruben Gabrielsen klar for MLS-klubb

  Den norske fotballprofilen Ruben Gabrielsen har signert en toårskontrakt med den amerikanske klubben Austin FC, bekrefter klubben.

  I avtalen Gabrielsen har inngått ligger det også en opsjon på at nordmannen kan bli værende i Major League Soccer-klubben i ytterligere en sesong.

  Forsvarsspilleren har de siste sesongene tilhørt den franske fotballklubben Toulouse. Nylig ble det kjent at kontrakten hans der var terminert.

  Gabrielsen var på lån i FC København i fjor høst. (NTB)

  Trening med landslaget i fotball
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Dortmund bekrefter muskelskade for Haaland

  Erling Braut Haaland pådro seg en muskelskade mot Hoffenheim lørdag. Hvor lenge superspissen er uaktuell for spill, er foreløpig ikke klarlagt.

  Haaland brukte kun seks minutter på å score mot Hoffenheim. Det var hans 80. mål for Dortmund siden han kom til klubben i desember 2019. Etter en drøy time forlot han banen.

  Mandag bekrefter Borussia Dortmund at måltyven har pådratt seg en muskelskade. Han var gjennom medisinske undersøkelser både søndag og mandag.

  – Haaland lider av muskelproblemer, som krever behandling og ytterligere undersøkelser i løpet av de kommende dagene, opplyser Dortmund på sin hjemmeside.

  Det er tredje gang denne sesongen Haaland blir tvunget til å ta en pause med skadeproblemer. Han gikk glipp av tre kamper i september og oktober i fjor på grunn av hoftetrøbbel og ytterligere syv kamper fra slutten av oktober til slutten av november.

  Dortmund vet ikke hvor lenge det vil gå denne gangen før nordmannen er klar for spill igjen.

  – Vi håper at Erling er frisk så snart som mulig og kan fortsette med å gjøre det han elsker mest – å score mål for Dortmund, skriver klubben. (NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Michael Probst / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal