Tre mål av Hansen i storsiger

Caroline Graham Hansen scora tre mål og innbytar Amalie Eikeland to då Norge opna EM-kvalifiseringa med solide 6-0 over Nord-Irland i Belfast. Guro Reiten scora eitt.

Ved pause leia Norge 2-0 etter to stygge forsvars- og keepertabbar av Nord-Irland. Men så bleikna det norske spelet.

- Dette er ikkje godkjent. Dette laget er så svakt at vi skal vinne meir enn 2-0, sa NRKs ekspert Morten Morrisbak Skjønsberg i pausen.

Det kom seg etter pause. Norge sette opp tempoet og scora fire gonger til.

Norge er dermed likte med Wales i gruppa. Wales slo Færøyane 6-0 i går.

Siste nytt

 • Klepps suksesstrener gir seg

  Olli Harder gir seg som trener for Klepps toppserielag i fotball. Harder bekrefter beslutningen overfor Stavanger Aftenblad.

  – Det er en vanskelig avgjørelse. Jeg har jobbet med denne gruppen i tre år, og det har vært en ære. Men tiden er inne. Jeg må ta neste steg, sier han til avisen.

  Klepp styrer mot bronsemedalje i toppserien for kvinner denne sesongen. Harder har gjort klubben til et stabilt topplag.

  33-åringen fra New Zealand kom til Klepp fra jobben som trener i Amazon Grimstad. Han overtok Klepp i 2017.

  Hvor veien går videre har han ikke bestemt seg for.

  Olli Harder
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Ingebrigtsen ble månedens utøver

  Jakob Ingebrigtsen er stemt fram til utmerkelsen månedens utøver hos Det europeiske friidrettsforbundet for juli. Det skriver forbundet på Twitter. Yngstebror Ingebrigtsen satte i slutten av oktober ny norsk rekord på 10 kilometer under «Hytteplanmila». Tiden på 27:54 er også europeiske U20-rekorden på distansen.

  Jakob Ingebrigtsen
  Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
 • Tidligere Nike-trener anker

  Idrettens voldgiftsrett (CAS) bekrefter i dag at den utestengte friidrettstreneren Alberto Salazar, anker sin dom. Salazar var leder for Nikes friidrettssatsing, Oregon-prosjektet. Cubaneren ble utestengt i fire år av USAs antidopingbyrå, som følge av brudd på dopingreglementet, i etterkant av VM i Doha. CAS-høringen vil finne sted før mars 2020.

  T8VW52aNryY
  Foto: ANDY LYONS

Sendeplan

Kl. Program Kanal