NRK Meny

Tour de Ski 2016

 • Godt betalt skirenn

  Therese Johaug har tjent omtrent 1,6 millioner kroner på årets Tour de ski.Det sier Johaugs manager Jørn Ernst til Østlendingen. Den største potten er rene premiepenger fra FIS. En seier i Tour de Ski gir esten 900.000 kroner.

 • Therese vant Tour de Ski

  Therese Johaug passerte Ingvild Flugstad Østberg i monsterbakken og vant dermed Tour de Ski sammenlagt. Flugstad Østberg ledet med 38,7 sekunder på Johaug før den krevende sisteetappen søndag, men Johaug ble for sterk. Johaug vant også i 2014.

 • Ingvild øker på Therese

  Ingvild Flugstad Østberg øker ledelsen sin på Therese Johaug. Heidi Weng vant dagens 10 km klassisk foran Flugstad Østberg og Johaug. Flugstad Østberg har 39 sekunder på Johaug nå,

 • Usikker Tour-framtid for Jönsson

  Emil Jönsson kan komme til å stå av Tour de Ski foran tirsdagens klassiske sprint i Oberstdorf, skriver NTB. Svensken ble bare nummer 39 på søndagens jaktstart i Lenzerheide og hevdet etterpå at han følte seg uggen.

  Jönsson
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ødegaard ikke med til Tallinn

  Martin Ødegaard er som eneste spiller vraket fra Real Madrid-troppen til kampen mot Atlético Madrid i Tallinn onsdag kveld. Det tolkes som at han er på vei bort. Fra 30-mannstroppen som møtte AC Milan manglet nemlig kun Ødegaard.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag