NRK Meny

Tour de Ski 2016

 • Godt betalt skirenn

  Therese Johaug har tjent omtrent 1,6 millioner kroner på årets Tour de ski.Det sier Johaugs manager Jørn Ernst til Østlendingen. Den største potten er rene premiepenger fra FIS. En seier i Tour de Ski gir esten 900.000 kroner.

 • Therese vant Tour de Ski

  Therese Johaug passerte Ingvild Flugstad Østberg i monsterbakken og vant dermed Tour de Ski sammenlagt. Flugstad Østberg ledet med 38,7 sekunder på Johaug før den krevende sisteetappen søndag, men Johaug ble for sterk. Johaug vant også i 2014.

 • Ingvild øker på Therese

  Ingvild Flugstad Østberg øker ledelsen sin på Therese Johaug. Heidi Weng vant dagens 10 km klassisk foran Flugstad Østberg og Johaug. Flugstad Østberg har 39 sekunder på Johaug nå,

 • Usikker Tour-framtid for Jönsson

  Emil Jönsson kan komme til å stå av Tour de Ski foran tirsdagens klassiske sprint i Oberstdorf, skriver NTB. Svensken ble bare nummer 39 på søndagens jaktstart i Lenzerheide og hevdet etterpå at han følte seg uggen.

  Jönsson
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal