NRK Meny
Normal

Seks magiske minutter sikret Spurs-seier

Tottenham avgjorde kampen på seks minutter mot Manchester United, og dermed lever spenningen videre i tittelkampen i Premier League.

Britain Soccer Premier League

SEKS MINUTTER: Tottenham trengte seks minutter på å avgjøre kampen mot Manchester United.

Foto: Matt Dunham / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi har fortsatt troen og vil fortsette å kjempe. Motivasjonen er stor og vi vil prøve å få de nødvendige poengene til å havne i en posisjon som gjør at vi kan avslutte sesongen på topp, sier en fornøyd Tottenham-trener til BBC etter kampen.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen til laget. Det var perfekt og spillerne fortjener all honnør for dagens kamp.

Tottenham-spillerne entret banen i ettermiddagens kamp vel vitende om at de måtte vinne for å holde liv i tittelkampen.

Med tap ville laget fra Nord London vært ti poeng bak Leicester. Det forspranget så det allerede innledningvis ut til at Spurs-guttene ville kutte ned.

Første hjemmeseier mot United på 15 år

Dele Alli, Toby Alderweireld og Erik Lamela sørget for Tottenhams første hjemmeseier i Premier League mot Manchester United siden 2001.

Da kampuret bikket 70 minutter fullførte Tottenham maktdemonstrasjonen.

– I andre omgangen dominerte vi spillet mer og mer. Samtidig som vi klarte å finne rom å angripe i, sier Mauricio Pocchetino.

SOCCER-ENGLAND-TOT-MUN/ Tottenham Hotspur v Manchester United - Barclays Premier League

PUNKTERTE KAMPEN: Lamela satte spikeren i kista etter 76 minutter.

Foto: John Sibley / Reuters

Leicester vant tidligere søndag 2-0 borte mot Sunderland. For Manchester Uniteds del betyr tapet at mesterligaplassen neste år virker fjernere. Laget er nå på femteplass, fire poeng bak byrival City.

Det var en vanskelig dag for United-spillerne. På vei til kampen ble bussen deres sittende fast i trafikken, og kampen ble derfor utsatt en halv time.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Yates beholdt ledertrøya

  Tom Dumoulin knappet innpå Simon Yates i Giro d'Italia, men briten beholder den rosa ledertrøya. Etter dagens tempoetappe er Yates 56 sekunder foran Dumoulin og 3:11 foran Domenico Pozzovivo i sammendraget. Rohan Dennis vant tempoetappen.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Tøff VM-trekning for ishockeygutta

  Norge skal spille i gruppe B i neste ishockey-VM i Slovakia. Ishockeygutta skal ut mot Sverige, Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia.

  – En tøff gruppe sett med norske øyne, med VM-vinnerne fra Sverige og tapende finalist Sveits, var landslagssjef Petter Thoresens reaksjon overfor NTB etter at gruppefordelingen ble klar.

  VM i ishockey 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal