Hopp til innhold

Torres ute av sykehuset

Fernando Torres er ute av sykehus. Det skriver klubben på sin twitterprofil. Torres var bevisstløs i flere minutter etter sammenstøtet med Deportivo la Corunas Alex Bergantinos i går kveld.

Torres
Foto: Miguel Riopa / AFP

Siste nytt

 • Eikeri/Harrison ute av doubleturneringen i Roland-Garros

  Ulrikke Eikeri og hennes amerikanske doublepartner Catherine Harrison ble slått i strake sett av duoen Ajla Tomljanovic og Misaki Doi i Roland-Garros lørdag.

  Dermed sa det stopp i runde to for den norskamerikanske duoen.

  Eikeri og Harrison tok seg overraskende videre til andre runde av den prestisjetunge Grand Slam-turneringen med seier mot sjetteseedede Andreja Klepac (Slovenia) og Alexa Guarachi (Chile) i første runde. (NTB)

  Ulrikke Eikeri i aksjon under NM i tennis i Frognerparken torsdag ettermiddag.
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Mol/Sørum klar for finale i Ostrava

  Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum slo den nederlandske duoen Alexander Brouwer og Robert Meeuwsen 2-0 og skal spille finale i Ostrava.

  Det norske paret vant kampen med sifrene 21-18, 21-17. De var aldri spesielt truet i jakten på finaleplass, og vant sin femte strake kamp i Ostrava-turneringen.

  Finalen spilles søndag og blir enten mot den tsjekkiske duoen Perusic/Schweiner eller det spanske paret Herrera/Gaviria. De to spiller semifinale senere lørdag. (NTB)

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste