NRK Meny
Normal

Tørlen og Håkedal dropper Polen

Ingrid Tørlen og Nila Håkedal dropper verdensserien i Polen til helgen på grunn av Tørlens vanskelige mage den siste tiden.

Nila Håkedal (t.v) og Ingrid Tørlen
Foto: FIVB

Volleyballparet skulle etter planen vært i Polen i morgen tidlig, men kommer til å stå over turneringen.

- Vi må heller få i oss energi, og komme litt på plussiden igjen. Vi har en lang sesong foran oss, med masse turneringer hver uke gjennom hele sommeren, sier Ingrid Tørlen til NRK.

Dehydrert

Tørlen har nesten ikke trent siden hun kom hjem fra Seoul, der de måtte trekke seg fra verdensserieturneringen på grunn av mageproblemene hun fikk. Ifølge legen hennes startet det hele med at hun var dehydrert.

- Alt kom av at jeg var dehydrert, ifølge legen. I tillegg fikk jeg en virusinfeksjon i halsen, sier hun.

 

Trener kanskje i dag

Ingrid og Nila har trent sammen en gang de siste ti dagene. Ingrid forsøkte seg i formiddag på en rolig økt på ergometersykkelen hjemme i Oslo. Det gikk bra nok til at hun skal trene en gang til mandag.

- Magen er bra nå, men det var på tide, etter en uke i Asia hvor den absolutt ikke har vært bra, sier Tørlen.

Mens hun begynner å bli frisk, sliter faktisk makker Nila Håkedal med helsen også. På vei hjem fra Seoul pådro hun seg en virusinfeksjon som fortsatt plager henne.

 

Skal til Portugal

Problemene til tross, Norges beste sandvolleyballpar satser alt på å være tilbake i konkurranse neste uke. Da skal de spille en ny verdensserie-turnering, denne gang i Espinho i Portugal.

- Ja der er det 100 prosent sikkert at vi kommer til å bli med hvis ikke noe helt spesielt skulle skje. Vi vil spille, så Portugal skal vi bli med til, sier hun.

 

Ingrid og Nila har en 2. og en 5. plass i World Tour denne sesongen, samt en 2. plass i den europatouren.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal