Tørlen og Haakedal nærmer seg

Ingrid Tørlen og Nila Haakedal nærmer seg de beste, men var ikke fornøyd med femteplass i sandvolleyball i St. Polten.

Nila Håkedal (foran) og Ingrid Tørlen i aksjon
Foto: Tor Erik Schøder, Tor Erik Schrøder / Scanpix

Ingrid Tørlen og Nila Haakedal tapte mot tyskerne Stephanie Pohl og Okka Rau i EM-runden i sandvolleyball søndag.

Dermed ble det bare 5.-plass til det norske paret i St. Polten, og det var de ikke fornøyd med. Tyskerne vant 2-0 (21-19, 21-16) i den siste kampen.

Les også: En god dag for Kathrine Maaseide

Opptur

- Egentlig har hele helgen vært en opptur for oss, men det er klart det ikke er noe særlig å tape. Vi har imidlertid tatt store steg i riktig retning hele tiden her i St. Polten, og nå tar vi med oss alt det som har vært positivt hjem til Oslo for en ukes trening, sa Ingrid Tørlen til NTB søndag.

Hun kunne fortelle om et veldig bra første sett mot det tyske paret søndag, men i annet sett kom de norske jentene litt bakpå fra start.

- Vi kjempet oss inn i kampen igjen også i det andre settet og var med hele tiden, men det er små marginer det går på, så vi er nødt til å være helt på topp for å vinne kamper på dette nivået, sa hun.

Tidlig på sesongen

- Det positive er at formen blir bedre og bedre. Vi nærmer oss de aller beste hele tiden. Vi må også tenke på at det er veldig tidlig på sesongen. Det er ikke nå vi skal være i toppform, mente Ingrid Tørlen.

Glesnes/Maaseide

Susanne Glesnes og Kathrine Maaseide tapte søndag ettermiddag mot det tyske paret Sara Goller og Laura Ludwig.

Kampen endte 2-1 til tyskerne etter 190-21, 21-18, 16-14.

Dermed ble det ingen plass i semifinalen på de norske jentene.

Siste nytt

 • Vant gull i karate under ungdoms-OL

  Annika Sælid (17) fra Sentrum Kampsportklubb i Sarpsborg vant torsdag gull i kvinnenes +59-kilosklasse under ungdoms-OL i Buenos Aires.

  Hun vant alle sine tre innledende gruppekamper.

  Annika Sælid
  Foto: Pøbel Film
 • Jacob Noer scora to i sterk siger

  Lillehammer Ishockey tok ein sterk siger over Manglerud Star torsdag. Fjorårets «Get Rookie of the Year» Jacob Lundell Noer scora to av Lillehammers mål.

  NM Ishockey 4. Semifinale: Lillehammer - Sparta (5-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Kloster Aasen skal vurdere søkere

  Det norske IOC-medlemmet Kristin Kloster Aasen har fått plass i evalueringskomiteen som skal vurdere kandidatene til vinter-OL i 2026. Calgary i Canada, italienske Milano/Cortina d'Ampezzo og Stockholm i Sverige er søkerbyene.

  Visepresident i Norges Idrettsforbund Kristin Kloster Aasen under et åpent møte i idrettsstyret på Olympiatoppen torsdag ettermiddag.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal