Siste nytt

 • Kosovo-siger i Norges gruppe

  Med scoring tre minutt før full tid sikra Liridona Syla 1-0 for Kosovo over Armenia i botnkampen i Norges gruppe i VM-kvalifiseringa.

  Kosovo er framleis nest sist med 4 poeng, etter mellom anna 0-3 for Norge tidlegaree i haust. Armenia har verken mål eller poeng så langt.

  Kosovo fotball
  Foto: Nikola Krstic / NTB
 • Barmen mister viktige kampar

  Aalesund vil mangle Kristoffer Barmen i delar av opprykksracet til Eliteserien. Han pådrog seg ein strekk i kampen på søndag mot Sandnes Ulf.

  Den tidlegare Brann-spelaren måtte bytast ut etter 35 minutts spel.

  «Barmen har en strekk og blir nok ute en stund. Det er litt usikkert hvor lenge, men han er kanskje klar til de to siste kampene», skriv Nilsen i ein SMS til Sunnmørsposten.

  28-åringen kom til Aalesund tidlegare i haust. Han forlét Brann etter den mykje omtalte stadionfesten i august.

  AaFK ligg på tredjeplass i førstedivisjon.

  Kristoffer Barmen i Bergen
  Foto: Oddgeir Øystese / NRK
 • Reiten på venstreback

  Guro Reiten starter i uvant posisjon når hun starter på venstreback i møtet med Belgia i kveld.

  – Det blir spennende. Jeg har snakket med Martin Sjögren, og som jeg alltid sier, så gjør jeg det som er best for laget. I dag betyr det en ny posisjon, så det blir spennende, sier Reiten til NRK.

  Sjögren påpeker at hun tidvis har hatt en lignende rolle for Chelsea.

  Slik starter Norge:

  Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvann, Maria Thorisdottir – Elisabeth Terland, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Frida Maanum – Lisa-Marie Karlseng Utland.

  Norge - Belgia kvinner spiller landskamp på Ullevål stadion 26. oktober 2021, kvalifisering til VM i fotball 2023. Foto: Eskil Wie Furunes / NRK
  Foto: Eskil Wie Furunes / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal