NRK Meny
Normal

Tom Nordlie forklarer Avaldsnes-avgang

Tom Nordlie forteller at familiære og helsemessige årsaker er grunnen til at han sluttet som Avaldsnes-trener.

Tom Nordlie

HELSE: Tom Nordlie forteller om hvorfor han sluttet i Avaldsnes.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Tirsdag kom det en pressemelding fra Avaldsnes om at klubben og trener Tom Nordlie hadde avsluttet samarbeidet. I pressemeldingen stod det at verken klubben eller Nordlie ville komme med ytterligere kommentarer.

Nå utdyper likevel treneren hvorfor han ikke fullfører sesongen med klubben han har ført til cupfinalen, og som kjemper om en plass i Champions League.

– Det er familiære og helsemessige årsaker. Jeg synes det er tøft. Det er et tungt tidspunkt å gi seg på, sier Tom Nordlie til NRK.

– Vi trodde pressemeldingen skulle føre til ro, men det har bare ført til spekulasjoner. Jeg vil presisere uten å gå i detalj at det er et privat anliggende.

Styreleder i Avaldsnes Helge S. Gaard forteller til Dagbladet at han er lojal overfor tirsdagens avtale. Han forteller at ledelsen og treneren raskt ble enige om å avslutte samarbeidet.

– Grunnen til at Tom ikke tok farvel med jentene, skyldtes flyavgangen og ingenting annet, avklarer Gaard.

– Det er tross alt ikke før 21. november. Og vi ble enige om å avslutte samarbeidet tirsdag. Vi beklager at vi avslutter. Resultatene taler for seg. Vi er bare glade for at vi fikk Tom hit og den perioden som han har vært her, sier Gaard.

Siste nytt

 • Norendal brøt IOCs sponsorregler

  Silje Norendal (24) har en privat sponsoravtale med Under Armour og reklamerte synlig for utstyrsleverandøren under forrige ukes slopestylefinale, skriver TV2. Det er brudd på regelverket til IOC. Men det får ingen konsekvenser for snowboardstjernen.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Snowboard kvinner.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Skuffet Falk sendes hjem

  Den svenske langrennsløperen Hanna Falk får ikke gå flere distanser i OL. 28-åringen var langt nede etter å ha blitt vraket til stafetten lørdag. Anna Haag ble valgt foran løpere som Ida Ingemarsdotter og Falk på førsteetappen.

  VINTER-OS 2018 SKIDOR LÄNGD FRISTIL
  Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / NTB scanpix
 • Hockeylag får ikke lov å håndhilse

  USAs hockeylag har fått beskjed om å «fist-bumpe» med hverandre i stedet for håndhilse, for å unngå spredning av noroviruset, som er svært smittsomt. Så langt er det bekreftet 283 tilfeller smittet av viruset, som nå oppholder seg i karantene.

  Pyeongchang Olympics US Zapolski
  Foto: Peter Kneffel / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
Høydepunkter fra dagen
OL-magasin
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang