Hopp til innhold

Tolv strake seirer for Brann – Skeid slo Bryne

Bård Finne scoret hattrick da Brann slo Stjørdals-Blink 5-0 og tok sin tolvte strake seier i 1. divisjon. Blink kjemper en innbitt kamp for å unngå nedrykk.

Stjørdalsklubben har åtte poeng opp til Skeid på kvalifiseringsplass med fire kamper igjen av sesongen. Dermed begynner det å se tøft ut for trønderne. Søndag møtte de overlegne Brann, som allerede har sikret opprykket til Eliteserien.

Finne, Aune Heggebø og Mathias Rasmussen sto for scoringene for de rødkledde vertene som jublet for sin 23. seier for sesongen. Bergenserne står fortsatt uten tap og har spilt uavgjort i tre kamper. De møter Mjøndalen borte i neste kamp, mens Blink reiser til Sogndal.

Skeid tok tre svært viktige poeng da Bryne ble slått 3-0. Johnny Buduson, Maxwell Effiom og David Hickson scoret målene for Oslo-klubben.

Håvard Åsheim og Riki Alba sørget for at Fredrikstad tok tre poeng med 2-1-seier hjemme over Mjøndalen. Adrian Aleksander Hansen scoret bruntrøyenes mål. Laget har fire poeng opp til kvalifiseringsplass til Eliteserien med én kamp mer spilt en flere av sine rivaler. (NTB)

Brann-Grorud på Brann stadion i OBOS-ligaen (7-0)
Foto: Marit Hommedal / NTB

Sportsnyheter

Her koker det over for Lukaku - Martinez gir seg etter belgisk sjokkexit

De er rangert som nummer to på Fifa-rankingen, men Belgia røk på hodet ut av gruppe F. Da sjokkexiten var et faktum, rant det over for stjernespissen Romelu Lukaku.

Siste nytt

 • Syk Klæbo står over verdenscuprenn

  Johannes Høsflot Klæbo står over verdenscuprennet på Lillehammer fredag. Det opplyser Norges Skiforbund.

  – Johannes Høsflot Klæbo våknet med litt murring i halsen i dag, men med negativ covidtest. Han står derfor over dagens skirenn, og planen er å stille i morgen og søndag. Klæbo erstattes fredag av Henrik Dønnestad, Gulset IF, står det i pressemeldingen fra forbundet.

  Klæbo er ubeseiret så langt denne sesongen, etter å ha vunnet alt i både den nasjonale langrennsåpningen og verdenscupstarten i finske Ruka.

  Verdenscup i nordiske grener i Ruka
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

  Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger.

  82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et sykehus i Sao Paulo tidligere i uken.

  Ifølge svenske Aftonbladet var hans datter Kely Nascimento raskt ute på Instagram og sa at det ikke var noen fare for farens helse, men at han bare var innlagt for å regulere kreftmedisinen.

  Den levende legenden som har tatt tre VM-gull med Brasil (1958, 1962 og 1970) har fått lykkeønskninger fra hele verden og fra blant andre Brasils landslagssjef Tite som befinner seg i Qatar.

  – Det er alltid hyggelig å få positive meldinger som dette her, skriver Pelé på Instagram med et bilde som viser en bygning i Qatar hvor man sender en hilsen til Pelé om raskt å bli frisk.

  «Takk til Qatar for hilsenen og til alle som sender meg lykkeønskninger», het det videre.

  pele
  Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters
 • Kvartfinaletap for Berntsen/Mol i Australia

  Det norske sandvolleyballparet Mathias Berntsen og Hendrik Mol tapte kvartfinalen for italienske Adrian Carambula og Enrico Rossi i strake sett i Australia.

  Det ble klare 15-21 og 17-21 i de to settene.

  Det norske paret tok annenplassen i sin gruppe, men det italienske paret ble nok gang for sterke i kvartfinalen. De to parene møttes i Wien i august hvor italienerne vant 2-0 i en langt jevnere kamp.

  Det norske førstelaget Anders Mol og Christian Sørum deltok ikke i Australia.

  Anders Mol og Christian Sørum
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste